![]() |
|
206 klima kompresor sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 16:55 |
hem fırça hem de mesajımı görmedin :D
mümkün olsa gelmek istersdim zaten. ama arkadaşın konusunu bulandırmıyım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
buradan bir arkadaş bana önermişti
körfez sanyi sitesinde, eski gölcük yolu körfez peugeot a bir sor. cecoli başkan bizi de fırçalayacak gelmedik diye, sıramızı bekliyoruz
|
|
![]() |
|
+ 999
![]() |
|
![]() |
|
Sana katılıyorum... Cıkmanın da 3 gun sonra ne olacagı malum
Ama bu ızmıt lı kardesımız ısı dusunce sıteye gırenlerden herhalde. Izmıt bulusması yaptık haberı bıle yok. Barı dev bulusmadan haberı olsun.
Dev bulusmaya katılmanı beklıyorum
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Çıkmasını da alsan bakım yhaptırmadan takamazsın zaten.Onun için elindekini tamir ettirmek daha akılcı bir çözüm olur sanki.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
s.a arkadaslar gecen ay klima komprasorunu rulmani dagildi sokup rulman degisti bugun klima gazi bastirmak icin gittim klimayi actigi anda sigorta attirdi kablolarda sorun yok dedi usta bobin degismesi gerek dedi 200 lira falan tutar + gaz dolumu 70 lira bana biraz fazla geldi cikmasini komple 250 liraya sormustum komprasorun normalmidir fiyat birde izmitte bu isten anliyacak usta tavsiye edermisiniz
Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2011 Saat 07:13 |
|
206 xt 1.6 atiker
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |