|
206+ Beyinde kapalı olan özellikler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 17:28 |
Normalde bizim araçlarımızda arka kapılarda da mevcut ama türkiyeye arka kolonsuz geliyor sonradan taktırdığınızda da bu sefer arka kolon ayarlarının güç dengesinin bilgisayara bağlanıp açılması gerekiyor ancak bizim servislerimizin sadece bu konu değil hiçbişey hakkında haberi yok aracın alt yapısı desteklemiyor diyerek kesip atıyorlar.
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim aracımda 4 kolon mevcut 206 + 1.4 hdi , orjinal teyp takılı iken arkalardan ses gelmiyordu. Bende hoparlör yoktur kesin demiştim. Sonrasında bendeki pioneer teybi taktığımda aklıma denemek geldi ve oda ne ? :) Hoparlör mevcut ve bangır bangırda çalışıyor. Bu sadece bir örnek. :)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servisler bu konuda kesinlikle yardımcı olmuyorlar,araçta aktif olan özellikleri kapatıyorlar ama açma işlemini yapmıyorlar,örnek olarak koltuklardaki ağırlık sensörlerini devre dışı bırakabiliyorlar,böylelikle emniyet kemeri takmadan koltuğa oturduğunuzda uyarı almıyorsunuz.bende 308 için araştırdım,geri vitese duyarlı aynalar araçta mevcut ama kullanamıyorum,sanayideki ustam yeni aralar için lisanslı yazılım satın almış, yazılım eline ulaştığında aracı bağlayıp deniyeceğiz, kendisi de çok umutlu değil bu işten yetkili servislerdeki yazılım ile bize gönderdikleri arasında farklar oluyor diyor,bakalım eğer olursa hız sabitleyicide taktırıcam sanayide.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar 206+ araçlarda beyinden kapalı olupta serviste açılabilen özellikler nelerdir ve istanbulda bu konuda bilgili yapabilecek bildiğiniz servis varmı??
Mesela benim araçta rds bile kapalı açmamışlar seviste ayrıca bazı suallerde bizim araçların teyplerinin 4 kolonu kaldırdığı çünkü ilk gelen ital serilerin 4 kolonlu olduğu,araçlarımızda derece hesaplama diye bir durum olduğu ve buna benzer bir çok şeyin aslında beyinde bulunduğu ancak servisler tarafından bu özelliklerin kullanıma açılması gerektiğini okudum.Sizlerin bu konuda bilgisi nedir??
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |