![]() |
|
25 TL lik Gaz ile ....(ölçüm yapıldı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 11:07 |
|||
Tamamdır cecoli dostum. bilgileri güncelledim.
|
||||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
@ emreyilik= Bende senın soyledıgını sık sık soyluyorumda bazı kısıler reklam yapıyorum gıbı dusunebılırler. ama hıcte oyle degıl. lpg olunca gaza basmak rahat oluyor. Arasıra yapıstırıyorum tam gaz 1.8 makınenın keyfını suruyorum... Benzın olsa ne mumkun
![]() Emre kardesım bu arada su konum bılgınıde yaz yanı ıl-ılce olarak...
Düzenleyen CeCoLi - 12 Temmuz 2011 Saat 10:07 |
||||
![]() |
||||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Bosuna konusmuyormuşuz degıl mı
![]() ![]() ![]() Dızel gıbı ucuz ucuz benzınlı araca bınmek guzel oluyor...
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|||
evet cecoli şehir içinde 0.24 krş yakıyor bugün hesapladım..Ben gayet memnunum benzine para dayandıramıyordum. Çok güzel oldu bu lpg işi :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
16kr gayet guzel bır rakam... Sehır ıcınde 25 kr cıvarı olsa gerek Düzenleyen CeCoLi - 11 Temmuz 2011 Saat 16:34 |
||||
![]() |
||||
|||
Istersen bır ara aracını bana getırde bakalım... Imzanada atıker fast dıye ekle
|
||||
![]() |
||||
GANDALF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|||
arkadaşlar; 307 otomatik lpg li aracım 3 yıldır lpg li ve atiker fast sistem.. aracıma ne yaptıysam şehir içinde 15 litrenin altına şehirler arası yolda da 10 litrenin altına düşüremedim orjinal enjoktor memeleri 1.8 di usta 1.3 denedi düşmedi sonra v1.5 denedi düşmedi sonra tekrar 1.8 çıktı düşmedi bosh buji taktım lpg bujisi yine değişmedi 6-7 bi,nde yağ filtreler tüm bakımları eksiksiz.. ama sizin değerlerinize ben hiç ulaşamadım depom 42 ltre alıyor şehir iiçnde 275-300 km yapıyorum şehirler arası yolda 350-375 km yapıyorum .. şehir içinde 320-350 arası şehirler arası yolda 250-280 arası her gaz denendi her yol denendi şimdi başka usta yine ayar yaptı denemedeyim sonuçları buraya yazarım
|
||||
2006 sw 1.6 16 valf otomatik
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|||
Nihayet uzun yola çıktım arkadaşlar. Ordu/ünyeden İzmir/çeşmeye tam 1230 km yol yaptım. ve toplam 190 tl lik gaz yaktı..Bu da aşağı yukarı 0.16 civarına denk geliyor. Ayrıca bi depo gaz ile en çok 380 km yi gördüm. Sizce değerler nasıl?
|
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|||
[QUOTE=basistburak]valla ben geçen 0 dı 35 tl yükledim 216 km yol gitti[/QUOTE
ölçümün doğruysa o kasa ve bu motora çok iyi yakmışş... |
||||
|
||||
![]() |
||||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|||
Yaklaşık 50 liralık LPG ile 241 km yaptım 70 km kadar şehirlerarası yol. Gerisi şehir içi ve kısa yol. Dur kalk yok ama dağ yolu olduğundan genelde 3-4. vitesler :-)))
Yağ,yağ filtresi,hava filtresi değişti. Aygaz lpg ile devir 2400 civarı tutulmaya çalışıldı. Düzenleyen Kemanyak - 26 Haziran 2011 Saat 14:46 |
||||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||||
![]() |
||||
|||
Bosh buji tavsiye ediyor ustalar Buji, Platin-Ir CNG/LPG gazı(FR 6 KI 332 S) sipariş kodu: 0 242 240 653 Aşağıdaki linkten aracının marka ve modeline uygun olan bujiyi bulabilirsin http://www.bosch-automotive-catalog.com/public/catalog/products?p_p_id=BoschWSRP&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_BoschWSRP_wsrp-navigationalState=%2FWFS%2FAAGLOBAL-AA-Catalog-Site%2Ftr_TR%2F-%2FEUR%2FViewSearchVehicle-Start%3Bpgid%3DD41D8CD98F00B204E9800998ECF8GRo-m51E%3Bsid%3D46k9TMjjm-LXaobll_extsdowwb-q-hMIE4%3D%3FSelectedMenuItem%3DSearchVehicle&_BoschWSRP_proxyportlet-remoteInvocation=true aracın yakıt türünü, markasını, modelini, motor tipini, motor kodunu, üretim yılını yazarsan çıkıyor tüm parçaları Düzenleyen mustiii - 26 Haziran 2011 Saat 03:03 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|||
Semih, hava filtresini değiştrdim ama bujileri değiştirmedim henüz..Lpgye uygun buji varsa bildiğiniz hemen değiştririm |
||||
|
||||
![]() |
||||
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|||
emreyilik
araç 2004 206 1.4 x-line , şehiriçinde yapıyorum bu km yi şehir dışı pek denemedim daha otomatik değil
|
||||
![]() |
||||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|||
mrblar aracınızın hava filtreleri ve bujilerinize bi baktırın derim benim aracımda çok yakıyodu bujileri ve hava filtresini değiştirdim az yakmaya başladı.saygılarımla.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
|||
ben filtreleri, yağı, ve bujileri değiştirdikten sonra yakıtta düşme oldu simdi de lpg filtresini değiştireceğim. usta değişirse yakıt düşer dedi. bunların hepsini değiştirdikten sonra iyi bir kalibrasyon ayarı yaptırmanı öneririm yinede düşme olmazsa sorunu başka yerlerde aramak gerekir.
|
||||
![]() |
||||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|||
%50 kar ettim ben.lpg den önce aracım km de 0.66 krş yakarken lpgde 0.28 krş yakıyor :)
|
||||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||||
![]() |
||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|||
ya korktum şimdi... lpt dusunuyordum bende egr çok fazla değişiğim olmuyorsa benzinde binerim daha iyi
|
||||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||||
![]() |
||||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|||
üstadlar ben geçen hafta lpg taktırdım depomu fulledim.32 ltlik depom ;27 lt aldı .64 tl tuttu.bu sabah 225 km de bitti ve benzine geçti.sizce km ne kadar yakıyor.birde ileride zamanla yakıt ücretim azalırmı yoksa sabitmi kalır.veya tasarruf etmek için nasıl bir sürüş tekniği uygulamalıyım ....
![]() |
||||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |