![]() |
|
arabam çalışmıyor (Sorun çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 22:19 |
|
Hadi geçmiş olsun.Allah büyüğünden korusun.
|
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sağolun arkadaşlar...
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
|
İyi valla geçmiş olsun ucuz atlatmışsın...
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
banada aküyü sökersen olur dediler ama ben tesisatı döşerken mecbur söktüm sonra aldığım teyibi takmadan merak ettim denedim kod istemedi belki bir süre geçmesi gerek ddim ama kod istememişti
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
bir de usta aracın kodunu girmezsek teybin çalışmaz dedi ben de kodunu bilmiyorum. gerçi cd çalar orjinal değil sorun olmadı ama olurda lazım olursa bu kodu nerden buluruz arkadaşlar...
|
||
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
gozun aydın gecmıs olsun sukur buyuk bısey yokmus gecmıs olsun tekrrar
|
||
![]() |
||
|
kardeşim inan görmedim kabloyu yoksa anlatmaz mıyım. aracın altına girdi usta karter muhafazayı söktü ancak ulaşabildi ben de göreyim diye girmedim altına arabanın...
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
o gevşeyen kablonun yerini aslında çözüm bulununca anlatsaydın lazım olacak arkadaş hemen deneyebilirdi tarif edermisiniz tam yerini
|
||
|
||
![]() |
||
|
Haydi Gözün Kulağın Aydın Olsun Madem...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
qwer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ARKADAŞLAR 98 MODEL 106 XR VAR BENDE ARAÇ 5 6 KEZ SIKINTISIZ ÇALIŞTIKTAN SONRA 7.DE MARŞ BASIYO AMA ALMIYO 20 DAKİKA FELAN GEÇİNCE KAENDİ KENDİNE DÜZELİYO BUJİLER VE AKÜ YENİ MARŞDA DA PROBLEM YOK SANAYIDE KIMSE ÇÖZÜM BULAMADI BANA YARDIMCI OLACAK BİRİLERİ VARNI. |
||
![]() |
||
|
sağol cecoli...
|
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hadi geçmiş olsun.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Hadı gecmıs olsun...
Zaten bu durum ya aku zayıflıgından olur, yada kutup bası veya mars motoru kablolarının gevseklıgınden... Mars motoru kablolarının gevsemesı az bır ıhtımaldır ama sende oyle olmus. Genelde ya aku geberır yada kutup bası ıyı akım gecırmez...
|
||
![]() |
||
|
sorun çözüldü arkadaşlar. sorun marş dinamosunun kablosunun gevşemesindenmiş. şükür olayı çözdüm. yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim...
|
||
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Akü al .... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bilader economic moda geçtiyse akü bitmemiştir zaten marş da basmadığı için akü nasıl bitecek. akü kutup başlarını sök, iyice zımparala banada oldu sökmüştük kontağı açıyoz marşa basıyoruz tık diye ses geliyor ama çalışmıyordu iyice zımparaladık tek marşta aldı. normalde akü çalışır ama marşta daha çok akım çektiği için ufak bir temazsızlık olsa çalışmıyor |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Eğer aracın ışıkları yanıyorsa zaten akü olayını unut.Kontağı çeviriyorsun ve evreka araç çalışmıyor.30 cm lik üzerinde sensör olan bir kablo.Araç yerinden oynamıyor. |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
şimdi krank kasnagı benımde basıma mersınde geldı yolda ıcı bosaldı motorun alt kısmına yani sol tarafta en alt kısmında v kayısını donduren yer ona bı bak dısardan saglam gozukuyomu
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |