![]() |
|
direksiyonda titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 20:22 |
bu durum önemli aksatmamanı tavsiye ederim |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonucunu paylaşırsan sevinirim...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı srorunu bende açtım arızalar kısmına aracım 307 ön takım sıfır ön lastikler sıfır rot balans yeni iki kere yapıldı son çare firen disklerimi dğeiştirdim.araç 120 ile giderken çok hafifi frene dokun ve frene basınca titreme artıyorsa benim gibi fren disklerini ve balatayı deiştirmekten başka çare yok.ben yeni dğeiştirdim deneme şansım olmadı hafta sonu hızlanarak deneyeceğim çözüm bulunca paylaşacağım arkadaşlar.
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
jantlardan da olabilir. dere tepe düz gidiyorum malum..
|
|
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
bende de aynı sorun vardı 90 dan sonra çok şiddetli olmasada bi titreme söz konusuydu, ön takıma baktırdım rot başları vs.. sonra rot -balansa gittim , 3 tane jant ta eğrilik varmış onlar düzeltildi ve ayar yapıldı, şuan memnunum bir sorun yok
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet bende onu diyecektim bazı yerlerde balon yapmış da deniliyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sağol ersin inşallah..
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sonucu bekliyoruz göktuğ...inşallah balansla kurtarırsın kardeşim..kolay gelsin..
|
|
![]() |
|
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. o zaman ilk iş olarak balans ayarına baktırayım. olmadı dediğiniz gibi z rotları değiştireyim ustunın da görüşünü alarak tabi...
|
|
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
balans ayarı gerekiyor.iyi bir ustaya
|
|
![]() |
|
eğer jant eğriliği varsa zaten kolay kolay balans tutmaz o yüzden ön lastikle arkanın yerini değiştir derim ben
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
arkadaslar olasılıkları yazmış.. ama; lastiklerinde birinde veya bir kacında taban atlaması / tel kırıklıgı olabilir.. |
|
![]() |
|
Arkadaşlardında Dediği Gibi Ön Takımın Elden Geçirilmesi Lazım Geçmiş Olsun Çok Korkulacak Bişey Yok...
|
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
ön takımda Z rotları çift olarak değiştirmeni tavsiye ederim çok pahalı değiller...büyük ölçüde titreme sorunu çözer , tabi balans ve jant eğriliğide olabilir...
|
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
sorun ön takımda :) güvenilir bi ustaya git şikayetini söyle hemen anlarlar zaten.rotların yamulmuş olabilir.fazla çukura düşmemeye gayret et yaptırdıktan sonra ;)
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Jant eğriliği olabilir ayrıca balans ayarına bir daha baktımanı öneririm.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
arkadaşlar 120 den sonra direksiyon çok fazla titriyor. hele 150 ye çıktın mı nerdeyse elimden kayacak. rot balans ayarı var. lastiklerde orta halli ne çok eski ne çok yeni. sorun neden sizce?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |