|
306 motor ısınınca silkeleme tekleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 00:09 |
||
karşısına geçip seyretcen :)
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İlanı görmüştüm Metincim fakat gündelik kullanmaya kıyamam o arabayı.
|
|||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yakısır abı :))
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
onur abi çokdan ilanı koydu bile hatta ilanın süresi bile geçti (: ben favorilerime eklemiştim
bu arada okadar korkmayın iki 307 fiyatı değil 29.900 yazmış ergin abi.
41 kere maşallah.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şiiit Cem, ses çıkarma ben birazdaha modifiye olmasını bekliyorum takipteyim Herhalde fiyatı 2 307 fiyatına yaklaşmıştır diye düşünüyorum
|
|||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
keşke ankarada olsaydın, kafamda benim de uçuk kaçık fikirler var far namına ama elektrik/elektronik işinden zerre anlamam, kafamdakileri de bu işi yapanlara aktaramadığım için fikir olarak kalıyorlar, ama eminim ki sen beni anlardın, çok da güzel şeyler çıkardı ortaya. Neyse üstad, takipteyim merakla bekliyorum :)
|
|||
206 Quik
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
masallah dıyelımde nazar degmesın tu tu tu tu :)) bu malzemeler kasko sayesınde mınık hasarlı olarak degısmıs aksamlar degıl mı? senı tebrık edıyorum yanı :)) senın 307 yı satarsan alan yasayacak
|
|||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 15:21 |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |