![]() |
|
Partner Dış ısı göstergesi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 Saat 00:51 |
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol abi Allah razı olsun.
Napalım be abi Allah bize verdi şükür ki full bir aracım var, tabiatım gereği bende olan imkanlar başkalarında da olsun istiyorum elimden geldiğince bildiğim kadar yardımcı olmak istiyorum ki yapsınlar benimle aynı duyguyu paylaşsınlar.
Allahamı şükürler olsun ki sevdiklerimle beraberim herkeze nasip kısmet olur inşallah, nazar değmesin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
ah bu Metin de çelik gibi sinir var maşşallah.. Allah sevdiklerine bagıslasın hem kıdemli hem bilgili arkadasım :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hemen alıyorum.
ilk önce 3 satırlı yol bilgisayarı ekranı alcan onu takacan ama alt yapısı uygunmu araştırmalısın. misal iki satırlı 307 ler il 2 satırlı 206 lara 3 satırlı ekran takılıyor büyük ihtimal sana da olacaktır çünkü aynı ekranlar.
daha sonra ekranı çalıştırdığında sıcaklık göstergesi çalışamıyacak çünkü alt yapısı yok. bu sefer sana yolladığım linkteki ressimle anlatılan uygulamayı yapacaksın paşa paşa kullanacaksın.
bu arada silecek kolunun en uç kısmında düğme varmı onada bak eğer yoksa kolun ucu da değişecek.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benımkı tek ekrAN :) NApmak lazım
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Amin cümlemize :))
Şahsen çok iyi tanırım kendisini, iyi çocuktur. :)) |
|
![]() |
|
![]() |
|
üşenmeyip yardımcı olmuş Allah da ona daha fazlasını nasip etsin.
|
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Gerçektende linkteki bağlantıda adam çok güzel anlatmış.
Helal olsun diyorum kendisine :)) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
teşekkürler güzel bağlantı
|
|
![]() |
|
gönderdiğim linkte de 2 satırlı 206 ekranını söküp 3 satır takmışlar. dış ısı göstergesi ekranda "---" şeklinde olunca onuda çalıştırıp sıcaklığı ekrana taşımışlar. nasıl taşıdıklarıda ayrıntılı olarak anlatılıyor. sizde yapabilirsiniz bence.
|
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Partner Adventure'larda 2 satır ekran var. Dış ısı göstergesi için 3 satır ekran gerekiyor.
|
|
![]() |
|
sizde kaç satır ekran var bilmiyorum ben 3 satır varmış mantığı ile paylaştım
gerekli kablo tesisatı vs olmayanlar için bu linki paylaşıyorum çok faydalı.
|
|
|
![]() |
|
Duş ısı göstergesi iyiymiş ya :)
bu ayna üzerindeki sensör'ün haricinde 3 satır ekran gerekiyor diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben zaten ilgi ceksin konu diye öle yaptım :D
Düzeltmedim napim :D
bu arada dkiz aynasında duş ısısı yok :D Düzenleyen Engin Tepe - 03 Haziran 2011 Saat 09:09 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
hks "duş" ısı göstergesi
|
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |