![]() |
|
Neden peugeot ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:20 |
Motion & Emotion benim öncelikli tercihim bu :) ama farklı birden fazla tercihim var bir ara dedim japon arabasına bineyim,ama düşük hacimli dizel motor ve yakıt sarfiyatı,ısı ve ses yalıtımın kötü oluşu,araç içinde ayrıntı adına pek bişey bulunamaması beni japon u satıp o fiyata alabileceğim en doğru tercih olan 308 e yöneltti.ha onunda artı yönleri yokmuydu tabi ki vardı ama bunları değerlendirince peugeot ağır bastı. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
duruşu,estetiği,konforu,gazpedaline pastığında gitmesi,yakıtta ekonomik olması, parçası uygun olması ve herkesin tercih etmediğinden dolayı ayrıcalıklı olmamız........peugeot 306 griffe 1998 beyaz.
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
sadece deneme ve tavsiye için aldım ama memnunum araçtan birdahaki aracım da peugeot yada golf olur diye düşünüyorum açıkçası...
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
pejo özellikle 2. elde sınıfına göre hem daha ucuza bulunabiliyor hemde diğer araçlardan daha konforlu,donanımlı,özellikli, performans olarakta normal diyebiliriz, o zaman niye ucuz derseniz Tr de adı çıktı işte pejonun masraflı vs diye, yani herşeyin bedeli var hem bu kadar ucuza böyle araba al hemde masrafsız olsun,sonuçta arabalar mekanik-elektronik birşey tabiki arızası olacak ha bu pejoda biraz fazla olur kabul ama iyi araştırmayla doğru yerlere giderek halledilebilir.
|
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yapmış oldukları tasarımı kişiselleştirip kendime uygun gördüğüm için peugeot 306. arabanın bakışında bir agresfilik var bir kişilik var ;)
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
HAYRETTİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst- B.Evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HAYRETTİN
hayat peugeotda kardeşim
|
|
206 1.4 X-Line Mavi
2005 LPG- BRC |
|
![]() |
|
anlatılmaz yaşanır diyosun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ben peugeot takı konfaru baska arabada bulamadım ve adrenalını sevdım ıcın ufak ve kucuk oldugu ıcın modıfıye gercekten yakıstı ıcın makasa cok rahat gırdıgı ıcın yanlamayı onden cekıs olmasına ragmen cok guzel yaptıgı ıcın ınadına pug dıyorumm eger aracına evladın gıbı bakarsan emın ol arıza falan yapmaz sen ona bakarsan oda sana bakar
|
|
![]() |
|
zevk ve renk nasıl tartışılmazsa pegeoutta öyledir benim için.
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Neden Peugeot? Fiyatına göre en iyi donanım ve performans bu markada da ondan. Biraz da ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı, arabaya 50-60 bin lira bağlayabilecek gücüm olsa Mercedes alırım, altımda Mercedes olsa bu sefer de aynı mantığı Lamborghini için kurarım, altımda Lambo olsa helikopter almayı hayal ederim. Bu liste bu şekilde uzar gider. En sorunlu aracın sorunsuzu olabileceği gibi en sorunsuz aracın sorunlusu olabilir ve bu bize denk gelebilir. Sıfır araç alınmıyorsa seceresi belli araç tercih etmek yerinde olacaktır, 3 kuruş fazla olsun kafam rahat olsun. Şunu da kabul ediyorum ki mekanik aksam kalitesi olarak Peugeot denk bir Alman markasından kaliteli değil, ancak dengi herhangi bir başka markaya toz yutturur ;)
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
HaRuNGöK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
peugeotum yok ama bi 106-206 gördümmü gözlerimi ayıramıyorum araçtan aşk gibi bişi benim için peugeot
![]() |
|
106
|
|
![]() |
|
+1 Ayrıca yolda Peugeot görünce peugeotturkey.com üyesi midir acaba diye düşünüyorum. |
|
![]() |
|
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Ben karşıdan gelen peugeot görünce bile heyecanlanıyorum sanki bir tanıdığımı görmüş gibi, aslandır Peugeot
![]() |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Ben önce fiyatı için almıştım evet arıza veriyor, ama her araba arıza veriyor sıfır araba bile yeri geliyor arıza veriyor dedim ve devam ettim peugeot 206 ile yola, ben aldığımda aracım fabrikadan çıktığı halindeydi fiyat söylemek adetim değildir ama 12.5'a almıştım. Aracı kendi zevkime göre sade bir modifiye yaptım, yavaş yavaş acele etmeden yaptım ve uygun fiyatlara mâl ettim şimdi aracımın ederi 16.5-17 civarı. Şimdi söyleyeyim bu araba altın ondan peugeot.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
bende de hiç sönmüyor eskiden kafasına göre yanardı şimdi sönmüyor artık istikrara kavuştu yani :) olmadı siyah bant çekeceğim kadrana görmemek için :)
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
|
maşallahı var bende bi kronik ozman. onada bi çözüm bulunur evelallah
![]() |
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
kronik o kronik :))
|
|
|
|
![]() |
|
herkesin kendi tercihi ben aldığımdan beri tek sorun airbag lambasının bu aralar kafasına göre yanıyo olması
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Aynen kardeş.hangi araç kafa sağlığına ve cep sağlığına iyi geliyorsa ona binmek gerekir
![]() sürücülerin araç fikirlerinede saygı duymak gerekir................
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
En güzel araba kafanı rahat ettirendir diyelim ozaman :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |