![]() |
|
Ses sistemi.? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ismailduger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailduger
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2015 Saat 05:36 |
hocam merhaba arkada bu ışıkların yanındaki küçük hopörlörden bahsediyorsunuz değil mi?
onlar kaç cm'miş öğrenebildiniz mi oraya hangi hopörlörleri taktınız birde?
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunny 220 w mıd taktım,
Arkalarıda 15w(orjınalınn 2 katı) ıle degstrdım ses bıraz daha ıyı sıra teyp te. Tam performans alamıyoruz. sorumu halletmış oldum cvp veren ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim. Saygılar...
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jbl 210 watt 70 rms 16 cm lik hepsi.. |
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
illa 16,5 dersen jbl in gto 6508 2 yollu 70 watt rms 210 wattpeak var onu derim ama biraz paraya kıyarsan focal mid derim...
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
100 w lık uygunmudr. 16.5 cm lık
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
16 cm lik 13 çok ufak kalır.....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
şimdi arka panzot iki takım mitlik olsun .. üç takım yaparsak bogar kolonlar iç içe girer..... ön kapıları araştırcam dönerim sana arka kapıları ise düşünme hiç.... mid markası ne focal sa zaten hiç gerek yok fazla mide ....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bana bi tavsiyen varmı :) önler kc cm lık ona gore ınternetten bakayım
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
o zaman şöyle ;
1: arka bagaj üstü kabartmalı midler için 6 tı tane mid yeri yapsak hava deliği bırakabilecekmisin ? bırakılmaz yer kalmaz diyorsan 4 tane koyarız diye düşünüyorum ...kabartmalıdan kastım mider tavana değil araç içine bakacak hafiften..
2: en büyük soru .... 306 tının ön kapıları yarım deri yarım kumaş.. deri olan kısmı ordan sökülüyormu onu çözemedim ben.. üstüne kaplama düşünmüyorum ordan çıkarsa yarım kapı için fiberden iki sağ kapı iki sol kapı 4 mid yeri ..düşünüyorum.. 3: arka kapılartada düşündüm ama imkansız gibi..çünki arka kapıların cam kaltırma kolu denk geliyor..oralara bişe yaptıramıyorum... şimdi bu ilk madde için fiyat verebilirmisin...en önemlisi kalite işçilik nasıl olur...bunlar çok önemli..tekirdağdasın sen sanırım.. |
|
![]() |
|
evet haklısın boyalı süper duruyor ama halı döşeme istersen yaparız... boyalı işine giremem ama
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
abi panzot kaliteli sağlam olsunda ..gerisi düşünülür uygulanır ..... öyle panzotlar varki çok dandik..o yüzden 1 kere yapıcam tam yapıcam.. boyalı düşünüyorum görsellik katıyor ses sistemine...
|
|
![]() |
|
o araç seninmiydi :D:D panzotları fiber mi yoksa halı döşememi istiyorsun fiberden kastım boyalı mı ?
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
yusuf bende 7 bin tl değerinde 9000 watt civarı tesko var abi zaten... 14 adet jbl mid 2 tane pionner bas 3 anfi 2 koltuk başlı ekran bi dane indash açılır ekranlı teyp 75 amperlik 2 nci akü
![]() |
|
![]() |
|
306
![]() |
|
![]() |
|
özür 306 yazıyor zaten arkalara 2 çift mit takımı takarız kapılarada iki çift mit yaparız ...bas olarak tek yada çift düşünürüz...Jbl Gto 3501 bas anfisi (baslara göre değişir) mitler için jbl gto 5355 5 kanal midleri besler... bide boss audio 3.5 farat kapasitör olduktan sonra gerisini sen düşün.....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
aracın 206 mı yardımcı olabilirm sana..
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
bagaj üstü 4 yada 6 mid ön iki kapı içine karşılıklı 4 mid ama bu işi düzgün yapan yer yokkkk..işçilik çok dandik..o yüzden araştırmalara devam ediyorum
![]() |
|
![]() |
|
panzota neyi yerleştiremedin :D
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
5 kanal anfi + 4 adet mid +1 adet bass = gümbür gümbür..bu sana fazlasıyla yeter...
![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 31 Mayıs 2011 Saat 13:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Fazla detayındna anlamam ama sadece bass ı hısedeym yeter bana onler kaçlık oluyor.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |