![]() |
|
Navitech CX-2400 (GPS+TV+DVD+VS...) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 20:02 |
ya böyle teyipler çok güzel tüm gerekli olan var ama işte çıkartıp götüremiyorsun hırsızın teki gelp ş..camı kırıp konsolu çatlatarak söküp götürmesinden korkuyorum
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Bunu hangi araçta kullandınız acaba? 307'nin double din bölümüne tam olur mu ki? Araç üzerinde resmi var mı aletin? Hazır babalar günü yaklaşmışken babamın 307sine almayı düşünüyorum da.
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla fiyat çok iyiymiş hayırlı satışlar
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar bende çok istiyorum böyle bir cihaz.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ekranın tuşları arka fonları ne renk yanıyor?
ben teybimi değiştirmeyi düşünüyorum ama ön konsoldaki ışıklar ile uyum sağlaması için sarı renkli ışığı olanı tercih ediyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Fiyat Düştü Destek Günceli
|
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
fiyatı düştü. Güncell
|
|
![]() |
|
7 İNC TFT EKRAN 480*234 ÇÖZÜNÜRLÜK NET GÖRUNTU
GPS NAVİGASYON
TV VCD DVD DIVX MP3 MP4 CALAR
DUAL ZONE (KOLTUK KAFALIKLARINDAKİ LCD EKRANLARA BAGLANTI ÖZELLİĞİ)
CCD (GERİ DONÜS KAMERA BAGLANTISI)
3 BOYUTLU ARAZI VE BİNA GRAFİKLEME
HANDSFREE
RADYO 24 KANAL HAFIZA
SON FİYATTIR PAZARLIK YOKTUR Arkadaşlar ilan bana aittir. Sahibindende de ilanım bulunmakta. Fotoları ekleyemedim o yuzden İlan linkini de atıyorum (Fotoları sahibindenden almayı beceremedim) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |