![]() |
|
Aslanımın Jant-Lastik Yenilendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 01:44 |
||
Evet çok güzel yer burası.orman gibi bi yer heryer agaç sessiz sakin gürültüsüz site alanı,hem nezih hm güzel :) orman bakanlıgının lojmanı olunca her yer agactan geçilmiyor :)
|
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
guzel olmus hayırlı olsun
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
||
Benim amcam da orda oturuyordu. Vedat UZUNLU müsteşardı bir ara. Ayrıca orada oturan Mehmet AYDIN adında üniversiteden bir arkadaşım vardı. İyi bilirim oraları ![]() ![]() |
|||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|||
![]() |
|||
||
saolasın daha iyisi senin olsun diyecem ama sen daha iyisini almışşsın zaten.
o zaman kardeş yay işini ertele bnce..jantları bn istanbuldan aldım,adam otobüse verdi bnde ankaradan aldım :) bu arada bn evet orman genel müdürlügü lojmanlarında oturuyorum :)
Düzenleyen facemelowe - 29 Mayıs 2011 Saat 00:46 |
|||
![]() |
|||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
||
Harika bir jant almışsın tebrik ederim. Çok aradım öyle jant ama olmadı nasip değilmiş. Sen Ankarada oturuyorsun galiba ki bu bile demek istediğimi açıklar. Dostum sıkıntı apartman girişinde ve Zonguldak Gökçebey ilçesinin taş yollarında ve ailemle uzun yola çıkarken arabanın yolcu tarafındaki ayak yerleri dahil olmak üzere full dolu oluyor ![]() ![]() ![]() Zaten yüklüyken senin araba gibi oluyor araç modlu gibi ![]() Sormadan edemeyeceğim o son foto Orman genel müdürlüğü lojmanları mı ? Düzenleyen Kemanyak - 29 Mayıs 2011 Saat 00:40 |
|||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13324&title=06-sp-873jant-takldgncel
benimkine bk dostum 195/50/15 var öndede eıbach 3.5 var masallah konfor olsun.sürüş keyfi olun.duruş olsun.virajardki performansı olsun 10 numara valla :)
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkür ederim. Çamurluklara gömülünce daha güzel duracağında hemfikiriz lakin. Araca 5 lik yay takarsam bile bulunduğum İlçede ve apartman garaj girişinde kesin tamponu ve karteri bırakırım. Şu haliyle bile tamponun altındaki plastiğe sürtüyorum geçişlerde ![]() ![]() Düzenleyen Kemanyak - 29 Mayıs 2011 Saat 00:08 |
|||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
||
araç resmen eıbach 3.5cm yay diye bagırıyooooo ustam.
güle güle kullan :)
|
|||
![]() |
|||
||
Evet en azından başıma döşemeyi sökme işi açmadı :-)) Teşekkür ederim arkadaşlar daha güzelleri sizin olur inşallah.. |
|||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
||
hayırlı olsun çok yakışmış?
|
|||
206 colorline 2001
|
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
Düzenleyen kankam_743 - 28 Mayıs 2011 Saat 16:23 |
|||
![]() |
|||
||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
kemal hocam konuyla alakası yok ama antenin yakından foto koyarmısın? Malum benim anten olayı biliyosun.
|
|||
![]() |
|||
||
muhammedım hemde bendekı km224 hyper black renktı. jant guzel hosta bır kotu yanı var. o da kollarının ucları hafıften dısa cıkık duruyor. bu da dıkkat etmeyınce kaldırıma surtmesıne neden oluyor.
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
Kemanyak Kisses You
|||
![]() |
|||
||
bende bu jantların hastasıyım 17" var bende ama takıcak arabam yok :)) 106 quick ime taktırmak için baya bir uğraşmam gerekir heralde :)
|
|||
![]() |
|||
||
ne kasması Allah askına orjınal jantlarda agır zaten :)) 8.8kg yaklasık 9 dıyelım. hadı aldıgımız jant 5 kg olsa 4 tanede 16kg fark yaratır.
bu agırlık sence aracı etkılermı yanı :)) mısal olarak 16 kg daha hafıf olsun dıye 15" oz racıng e 600€ asla vermem. bence jantın agırlıgı o kadar onemlı degıl. cunku cok buyuk fark yaratmıyor
ayrıca ben km nın dayanımındanda cok memnunum. oncekı aracımda kac sene 14" km224 kullandım. o kadar bozuk yoldur cukurdur vs yuk koydum ne egıldı ne yamuldu. araba halen daha bıraderde tık yok. oncesınde cms kullanmıstım o bana daha zayıf gelmıstı...
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
asagıda yenı jant ve lastıklerımın lınkını koydum. dıkkat edersen cogu 306 lardakı gıbı jantlar kasanın ıcıne gırmıs sekılde durmuyor. sımdı lastıklerım eskıne nazaran daha cok dısarıda... yanı ız acıklıgım daha genıs tabıkı lımıtler dahılınde :))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |