Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hangi İstasyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hangi İstasyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatihs55 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Eylül - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihs55 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hangi İstasyon
    Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2012 Saat 13:13
Arkadaşlar akaryakıt konusunda şehir merkezindeki tüm istasyonlar marka bağımsız rahatlıkla alabilirsiniz. Ancak şehir dışına çıktığınızda Shell,Opet,Aytemiz,BP gibi bilindik markaları tercih edin.
Eğer Samsundaysanız ve hem indirim olsun hem de yakıtı kaliteli olsun diyorsanız Aytemiz istasyonunu tercih edebilirsiniz.Hafta içi Yüzde 3 pazar günü Yüzde 10 indirim var.

Reklam gibi algılamayın bu indirimden samsunda herkes faydalanmalı.

Uzun yollardaki istasyonların çoğu kaçak akaryakıt veyahut 10 numara yağ ile karışık yakıt satıyorlar dikkat edin.

Yukarı Dön
egelidr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı egelidr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 Saat 16:47
Shell iyidir ama biraz pahalıdır. FuelSave Diesel, V-Power Diesel ve GTI Diesel olmak üzere üç tipi var, bugün itibariyle Mardin'de benim kullandığım V-Power Diesel'in litre fiyatı 3.82, alınmaz bir fiyat değil. Performansa gelince de şunu diyebilirim ki araçta gerçek anlamda hiçbir sorun yapmıyor ve bir depoyla 100-110 km süratle gidildiğinde ben tamı tamına 1260 km yol gittim.

Tayin olup gelen bir arkadaşımın başına şu gelmişti. Hatay'a giderken yoldaki bir opet istasyonundan almışlar mazotu. Sonra arabanın göstergede zehirli gaz işareti çıkmış. Tabi direk servise dalmışlar, usta da kaçak yakıttan olduğunu söylemiş.

Sözün özü, Türkiye'yi dolaşmıyorsanız tek bir istasyondan yakıtınızı alın, rahat edersiniz. Tavsiyem ise tabii ki Shell ;)

Düzenleyen egelidr - 10 Haziran 2012 Saat 16:48
Yukarı Dön
dsonat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dsonat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 Saat 01:47
Orjinalini yazan: werty werty Yazdı:

Diğer marka istasyonların yakıtlarına nazaran Shellden alınan yakıt daha fazla km yapıyor.
Bu yüzden Shell

kesinlikle,,shellin en iyi dizel yakıtını koydurun..fiyata bakmayın..yapacağınız fazladan km ile kara geçersiniz...ataşehir shellden alıyorum memorial karşısı...tavsiye ederim...
Yukarı Dön
furkan111 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkan111 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2012 Saat 22:00
bende opetten alıyorum.ama full u bende duydum.yakınlarda olsa denerdim
Yukarı Dön
kiracoglu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kiracoglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2012 Saat 16:22
Ben shell den alıyorum, mecbur kalınca opetten.
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
Yukarı Dön
lyna Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lyna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2012 Saat 14:27
Shell.Daha önce po dan alıyorduk araba kalkarken falan zorlanıyordu.Shelle geçtik rahat ettik.
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 Saat 20:54
inanın sanayiyekötü mazot yuzunden o kadar çok araç geliyor neleri görüyorum anlatamam yakıt deposunun içine demir talası bile olanlar oluyor
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 Saat 20:52
selam arkadaşlar ben sanayıde lastik kaplamacısıyım daha 1 saat önce iyi bi motor ustasıyla beraber fuul pet in önünden geçerken fulun mazotu nasıl diye sorum oda bana beş para etmez diye cevap verdi opeti sordum traş dedi en iyisi shell neden dedigimde mozot lar rafineriden geldigi gibi satılmıyor istasyonda karışım yapıyolar kaçak mazotlarla dedi shelde denetinin daha çok oldugunu söyledi daha önce bir tanıdıgım mazot işi yapıyodu  ( gemilerden alıyodu)bana alacak karsılıgında mazot vereyım dedi bende ben o mazotu aracıma koymam dedim aldıgım cevap ise sanki petrolden aldıgın mazot bundan iyimi ben bu mazotları zaten petrollere satıyorum demişti hemen aklıma o geldi bence shell den saşmamak lazım
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
cey cey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cey cey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 Saat 16:41
opet arabanın hakkını vereceksin
Yukarı Dön
werty Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Haziran - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı werty Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 Saat 15:41
Diğer marka istasyonların yakıtlarına nazaran Shellden alınan yakıt daha fazla km yapıyor.
Bu yüzden Shell
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
Yukarı Dön
pt206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı pt206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 Saat 13:46
aracı ilk aldığım zamanlar sadece shell V-Power ve total Excellium kullandım.shell ağırlıklı kullandığımı söyleyebilirim.shell GTL'den sonra opet le depoyu fulledimve shell'in yakıtının daha iyi olduğunu anlamış oldum.opetten aldığım yakıtla araç shell in yakıtına göre daha sesli çalışmaya başladı ve daha fazla yakıt tüketti.bu da opetin yakıtının daha ince olmasından kaynaklanıyor.

son 6 aydır artan yakıt fiyatlarından dolayı yakıtımı kadoil ve aytemiz den alıyorum.bp shell gibi istasyonlarda 4.07-4.10 kuruş civarı satılan euro diesel i hafta sonu indirimiyle aytemiz den 3.73 liraya alıyorum.aracın çalışışı,çekişi konusunda da hiç bir fark yok.kendim kısa süreliğine de olsa akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalıştım.şirketlerin rafineriden aldığı yakıt aynı yakıt.(tabi istasyonlarda müdehale olmadığını varsayıyorum).ben çalıştığım akaryakıt istasyonunun yakıtı rakip firma olan kadoilden 1 parti(yaklaşık 25 ton) aldığına şahit oldum.nedenini sorduğumda kadoilin belli bir kotaya ulaşması için bunu sattığını öğrendim.(kotayı tutturmak için uygun fiyata da vermiş olabilir).

fiyat farkları ise şundan kaynaklanıyor.bildiğiniz gibi shell total bp vs.şirketler yabancı merkezli şirketler.bu şirketler bayilik verirken satılan akaryakıttan litre başına pay alıyorlar.bu yüzden yerel akaryakıt istasyonlarına göre pompada litresi daha fiyatlı oluyor.yerel istasyonların bayilikte diğer uluslararası şirketler kadar pay ödemediklerinden bunu fiyata yansıtabiliyorlar.ucuzlukta bundan kaynaklanıyor.

benim aldığım bu iki istasyonda şehiriçinde.bu tip yerel istasyonlarda yamuk olduğu takdirde şehiriçinde barınamazlar.ama şehirdışı uzunyol kenarlarında bulunan yerel istasyonlardan,şehiriçindeki aynı firma da olsa almam.kaçak ve sakat yakıt olma şansı çok yüksek.yani özetle istasyonun önemi yakıt konusunda çok önemli.

2005 206 1.4 HDİ XT
Yukarı Dön
abdhakan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı abdhakan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 16:48
total favorim
ABDHAKAN
Yukarı Dön
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 14:42
Full pet. tavsiye olunur..
Yukarı Dön
adige444 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı adige444 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 16:26
Arkadaşlar bence önemli olan hangi markadan yakıt aldığınız değil, zira yakıt kaliteleri artık neredeyse aynı. Önemli olan hangi istasyondan aldığınız. Bildiğiniz yerden kesinlikle şaşmayın. Yakıt kalitesi istasyonun deposunda düşüyor zira. Güvenilir istasyonu bulun, markası çok önemli değil. Eğer güvendiğiniz bir yer yoksa, istasyonlarını en fazla ve en iyi denetlediğini düşündüğüm Petrol Ofisini öneririm.
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 13:36
bende opet shell ikisinden alıyorum hep birde shellden bence herkes 5.bin km'de bir katkı koydursun ben koydurdum geçen hafta gerçekten aracımın çekişi değişti.
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
efecelebi Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efecelebi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 09:48
Menşei itibariyle sevmesemde
Herdaim Shell diyorum
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere
0530 242 80 08
Follow me Home cu :D
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:35
opet oldukça iyi bir marka bazende bp den euro dizeli karıştırıyorum ama sorun çıkmadı şükür.opeti tavsiye ederim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 19:27
lpg kullananlar içinde shell yine tabi ki bir de urfa yolu üzerinde huzurevleri mah. girişinde gapgaz lpg istasyonu var. reklam gibi oldu biraz belki ama benim kazancım yok arkadaşlar. diğer istasyonlarda türlü türlü hileler var bilgilerinize sunmak istedim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 19:24
diyarbakır da kesinlikle shell den başka hiç bir istasyonu denemeyin benden söylemesi. olur da yolunuz düşer yakıt alma ihtiyacınız olur aklınızda bulunsun.
Yukarı Dön
oguzhandincel Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhandincel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 18:57
Orjinalini yazan: htasay htasay Yazdı:

güneydoğuda durumlar çok karışık, o yüzden istasyon çok önemli. ben PO dan alıyorum, bi arkadaşım 2012 kangosuna starpet diye bi firma var burda ondan alıyor 9000 km yol yaptı 2 ayda bi sıkıntı yaşamadı daha. bende 4000 km civarı yol yaptım bu yolun 2000 km ye ytakınını shell ve opetten aldım. son zamanlarda hep PO dan aldım. Po dan ilk yakıt aldığımın sabahı araç catalitic convertor antipollution fault falan diye uyarı verdi. forumu biraz inceledim yakıttan olabilir diye yazmışlar. ertesi gün tekrar aynı hatayı verince dedim ki bi daha almayacam po dan ama sonrasında bi daha hiç o uyarıyı almadım o yüzden şimdi istasyon değiştirmeye çekibiyhorum o yüzden Po ya devam.

Starpet yeni ama iyi bir firmadır.Nerden biliyorum diye sorarsanız babam Karadeniz bölge müdürü :D
Ama kendi aracıma genellikle Shell'den benzin alıyorum.Lpg'de ise Shell'den alıyordum ama gereğinden fazla pahalı geliyor.Çünkü km'de fark ettiriyor.En son Total'den aldım,performansı iyi gibiydi.Aygaz'dan Lpg almayın ama arkadaşlar.Hem daha çok yakıyor araba hemde performansı iyi değil.Onun haricinde hiç sorun yaşamadım diğer istasyonlarda.
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2030 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6677 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 120 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 106 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 111 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 145 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 838 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 327 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 522 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 404 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107804 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1645 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3405 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10356 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9295 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1397 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
ErkamC 1
Ozzy1903 1
eRRoR 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English