![]() |
|
307 1,4 hdi yağ eksiltiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 23:34 |
Ne Demek Kardeşim Seve Seve Yeterki Birbirimize En Ufak Bir Katkımız Olsun... Dünyalara Bedel Benim İçin Her Zaman Belirtiyorum Aktif Olmadığım Zamanlarda İmzamda İletişim Numaram Var.. 365 / 7 / 24 Saat Ulaşabilirsiniz . |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeşim albaydemircan abimizede herkese yaptığı bu yardımlardan dolayı çok teşekkürlerimi sunarım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen Usta Acil Motorun Kapağı Sökülüp Kontrol Edilmesi Lazım ![]() ![]() |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Albayım olayı çözmüşsün yine :)) bencede rektefiyelik senin işin kardeş ...
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
535 580 63 77 arayabilirsen
|
|
![]() |
|
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Adres veya tel varsa sevinirim
|
|
![]() |
|
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Çok iyi olur hocam
|
|
![]() |
|
Güzel Kardeşim Motorun İnmesi Gerektiğini Ancak Usta Detaylı Bakarsa Anlaşılır Gömleklerin Zarar Görmesi Halinde Motorun İneceğine İhtimal Veriyorum... Üst Kapak Sökülüp Bakılacak Dediğim Gibi Ben Seni Bir Ustaya Yönlendirirm Oda İkitellide Sana Yardımcı Olacaktır. Düzenleyen AlbayDemircan - 23 Mayıs 2011 Saat 23:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
regtifiyeyle kurtulurmu hocam birde nerde yaptirayim ben bir yere sordum motor inerse 3000 dedi Güvenilir biri varmi ben bagcilardayim
|
|
![]() |
|
Bide Kendini Detaylı Tanıtsaydın Çok Daha Faydalı Yardımcı Olunabilirdi Sana
![]() |
|
![]() |
|
Dediğim Gibi Değerli Kardeşim... Zaten Turbo Belli Bir Devirden Sonra Devreye Giriyor. Gecikiyo Dediğin Olay Odur Oda Normal Turboyla Bir Alakası Olduğunu Sanmıyorum.. Üst Kapak Rektifiye Olacak Yani Düzeltilecek... Tabiki Piston Gömleklerinin Zarar Görmemesini Allahtan Dileyeceğiz Yoksa Alim Allah Daha Büyük Bir Masraf Açacak Gibime Geliyor. Eğer Araç Siyah Duman Atsaydı Mantıklı Düşünürsek Yanan Mazot Doğal Olarak Siyah Renkte Olacaktı... Ki Kaldıki Senin Problemin % 99 Yağ Yakıyor Olmasıdır. Masrafı Aşağı Yukarı 400 - 500 TL Bişey Çıkacaktır. Düzenleyen AlbayDemircan - 23 Mayıs 2011 Saat 23:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Hocam yakıt çok iyi çekiside guzel.sadece gaz verince kalkista gaza basınca biraz gecikiyo ama sonra topluyor cekis iyi
|
|
![]() |
|
Değerli Kardeşim Turbo Dizel Araçlarda Aşırı Sıkıştırmada Turbo Hortumundan Yağ Fışkırır Fakat Buda Normal Biraz Sert Kullanımla Alakalı... Yağ Yakmanın Turboyla Alakası Yoktur.
|
|
![]() |
|
Çekişte Düşüklük ve Yakıt Sarfiyatı Arttımı...
Düzenleyen AlbayDemircan - 23 Mayıs 2011 Saat 18:45 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Sayın albay yazıları okudunuzmu bilmiyorum ama sorun turbodan olabilirmi acaba?
|
|
![]() |
|
Beyaz Duman Atıyorsa Üst Kapak Rektifiye Edilecek...
Geçmiş Olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Turbocu sadece boşluk var dedi hafif ama hortumun ici yagliydi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
O dediğiniz hortumu dün cikardi turbocu elini surdu yağ vardi hatta hortumu taktıktan sonra kelepçeyi tam takmamıştı motorun üstü hep yağdı acaba olabilirmi
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
tabi olabilir öyle olsa anlaşılır turbodan motora giden hava borusunun içine bakarsan anlaşılabilir yağlanır muhtemelen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Yakma odasına turbodan olabilirmi karışım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |