![]() |
|
Sticker bilgisi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 18:26 |
||
reklamcılar dijital makinelerde istediğin ebatta cıkartıyorlar. Biz düzcede drag yarıslarını düzenlerken reklamcıda bastırmıstır. Delikli ince folyoya baskı yapıyorlar ancak belli bi zamandan sonra soluyo. Anca tek renk folyo kestireceksin. gösterdiğin stickerların seklinde.
|
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
en alttaki siyah fenaymış :)
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
||
|
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
hocam arabana bunu yapmamalısın... kuru kafa falan..yolda görsem üzülürüm şahsen..
|
|||
![]() |
|||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
||
çok alakalı değil belki ama ben arka camda ibre sticerı öneririm.bi düşün bence:)
|
|||
206 colorline 2001
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
||
Albayım agresif şeyleri seviyorum
![]() ![]() ![]() |
|||
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Semih Bakıyorum Controlden Çıkmışsın Seni Zapt Edemez Oldum Mesutun TAZZ ından Sonra Bide Senlemi Uğrasıcaz
![]() |
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
||
reklamcılara sor kardeşim onlar uğraşırlar bu tür işlerle
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
||
Ondan yaptırdım hocam bunlar basit örnekleri eger yaptırcak yeri bulursam veya malzemeyi arka cama güzel duracak insallah bulurum yaptıracak yeri.
|
|||
106 Quiksilver
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
böyle stciker arabaya mı yapıştırlır aslan var hani le mans larda olan ondan yapıştır derim..
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
||
ben saygı duyuyorum. bırseyler ınsanın ıcınde kalmayagorsun
![]() ıcınde kalacagına deneyıp basına gelebılecek olana katlanmak yerıne gore daha ıyı olabılıyor
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aynen ben 2 numara cam filmi yaptırdım durdurulmam an meselesi ![]() |
|||
![]() |
|||
||
tamam abı sen bır dene bakalım. bızde gorelım nasıl oluyormus :))
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
||
Bişi olmaz herhalde cem abi takan zaten takıyor
![]() |
|||
106 Quiksilver
|||
![]() |
|||
||
bu stıckerı yapıstırırsan polısler ıle olan muhabbetın ne olur acaba merak ettım ??? :))
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
||
Merhaba arkadaslar,
Aracımın arka camına sticker yapmak istiyorum.Şu otobüslere reklam için yapılan arkadan bakınca ufak ufak deliklerden dışarı görebilecegimiz stickerlar var.Acaba nerden temin edilir hiç gören oldumu.Şöyle bi kaç model aklımda cok hoşuma gidiyor sizinle paylaşmak istedim.Şimdiden teşekkurler. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen coolpixsem - 23 Mayıs 2011 Saat 14:55 |
|||
106 Quiksilver
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |