|
308 CC LPG DÖNÜŞÜMÜ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2011 Saat 21:24 |
308 cc ye lpg taktırma bence , zaten az km yapıyorsun gerek yok. o kadar aman amanda yakıt tasarrufun oılmayacak araca taktıracağın sistemide düşününce.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
metin kardeş 308 cc yi duyunca kendini tanıttırma işini unutmuşuz galiba :))))))))))))))) |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
anil307
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bakış açısı farklı begenmıs =)
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 cc alabilirsin, hem spor hem üstü açılıyor hemde bütceni pek sıkmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
jazzspin
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 cc ile de test sürüşü yaptım fakat 308'deki kasa rijidliğini 307'de bulamadım açıkçası.
Zaten oldukça yavaş araç kullanan bir sürücüyüm hatta hız limitleri o yol koşulunda hangi düzeyde belirlenmiş ise ona uyarım; burada benim için asıl faktör aracın üzerinin açılabiliyor olması ve de donanımı olacak . bakalım hayırlısı tabi :) bu arada aracı 0 değil ikinci el düşünmekteyim. sıfır fiyatı bütçemin çok çok üzerinde (72,300 tl) teşekkürler :) |
|
anil307
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307cc alırsanız durum ortadan kalkabılır ama lpg uyumlu onlara. Tabi 308 de kararlı degılsenız göruntusu cok guzel 308cc nın ancak satıştada sıkıntı cekebılırsınız motorundan dolayı cok yakıyor ve 0-100 km hızı 11.8 yuksek performansta yok tabı genede sızın tercıhınız para şöhret sizde
|
|
|
|
jazzspin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilginiz için teşekkür ederim.
aracı kullandım gerçekten uçak gibi ve de donanımı benzersiz; yılda 8 bin kilometre kullanıyorum hesaplama yaparak bütçemi ayarlamaya çalışacağım . Belli mi olur uygun fiyata temiz bir tane yakalayabilir isem bahsettiğim üzere (genede) almayı planlıyorum. :) |
|
anil307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uyumlu değil çünki direkt enjeksiyona sahip ,yüksek sıkıştırmasının neden olduğu piston üstü harareti soğuracak direkt olarak silindire zerkedilecek yakıt bulunamadıktan sonra bu motorlar detonasyona girer ve hararetleri çok yükselir tabi bu silindir üstü hararetidir ki bu da motor sıcaklığında görülmez ancak yağ hararet ölçer aracınızın dash boardında varsa bunu görebilirsiniz.Sonuçta motor teorik olarak çalışsa bile bir müddet sonra iç aksam hararetten eriyip her türlü arızayı çıkarabilir,bu arada 98 oktan gerekliiği de ayrı bir konu. (uygulanamıyor direk püskürtmeli motor zaten şatıs sitelerine girdiğinizdede hiç lpg li 308 cc yok).
|
|
|
|
jazzspin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar;
Merak ettiğim konu kısaca şöyle; 308 CC almayı planlıyorum fakat teknik verilerini incelediğimde aracın yakıt tüketiminin oldukça yüksek olduğunu gördüm (100 km : 12 lt - şehiriçi-). Eğer cabrio keyfi yaşamayı kafaya koyar isem araca lpg taktırabilme şansım var mıdır? eğer taktırabilir isem thp motorlardan verim alabilir miyim? Teşekkkürler |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |