|
amblem rengi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
leffe
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 11:13 |
yahu bende yapacağım ama logoyu nasıl sökeceğimi bulamadım. araç 307.
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
leffe
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
logo nasıl sökülüyor
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
muratozhal
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
logo boyama işleminde direk logoyu çıkarıp boyuyoruz değil mi yapmamız gereken baska işlem yok yani ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki kavlayan nikelajı için bir öneriniz var mı?
|
|
muurrat
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
snn araç tam istdğm gbi bnmkde bayaz ve aynı böle yaptrmak istyorum bide jantları beyaz
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
muurrat
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
folyo mantıklı gibi nerde yaptırablrm acaba tuningcilerdemi?
|
|
murat karagöz |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence boyatma folyo yaptır. canın sıkılır veya beğenmezsen bi süre sonra rahat bi şekilde çıkarırsın. ben folyo yaptırdım ortalama maliyeti ön ve arka dahil 10 tl tuttu
saygılar
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=23
Yukarıdaki linkte logo boyama ile ilgili detayı bulabilirsiniz.
Ayrıca aşağıdaki linktende kendi aracıma uyguladığım logo boyama yönteminden de faydalanabilirsin.
Düzenleyen HakanGokdemir - 18 Mayıs 2011 Saat 11:35 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
muurrat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkdaşlar ön amblemdeki peugeot işretinn içini kırmızı yapıyolar bnde yaptırmak istyrum nasıl olur acaba?nasıl yapılır?
|
|
murat karagöz |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |