![]() |
|
306 body kit hakkında..fiyat aldım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 14:07 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Oyle bır dusuncem pek yok. Cunku aracımın dengı neredeyse yok :)) Bugune kadar beyaz renklı sedan 1 yada 2 tane gordum. Onlarda gtı tamponlu degıldı :)) 1 tane ınternette aynısını gormustum o da trabzondaydı :))))))))
|
||||
![]() |
||||
|||
taklitlerimden sakının diyeceksin yani :) güzel +999
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ben yaparsam ufak caplı ısler yaparım. Almayı dusundugum orjınal yan marspıyeller, bagaj kapagı ustune spoyler ve on tampon altına orjınal veya uygun bır lıp. Ama laguna veya megane lıp ıstemem :)) |
||||
![]() |
||||
|||
abi ben torksiyondan sonra ..tek bir vida dahi alırsam eşim beni eve sokmaz
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Acıkcası benım boyle uygulamalar yapmak ıcın pek maddıyatım yok :)) Sızler onden buyrun :)) Ersın ılgılenebılır |
||||
![]() |
||||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ingiltere,isterseniz hep beraber sipariş verip nakliye ve vergileri paylaşabiliriz. Ben ön ızgara ve bir kaç parça verdim sipariş ve bekletiyorum
|
||||
ph2 stock 306 gti
|
||||
![]() |
||||
|||
Cıddı cesıt varmıs :)) Bu sıte hangı ulkeden gonderım yapıyor bakındım ama goremedım
|
||||
![]() |
||||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|||
fazla değil, bu siteden 1 kaput (6.6 kg) sağ ve sol çamurluk almıştım 15o tl civarı bir ücret ödemiştim, UK den TR ye gelmesi için. Hoş hiç kullanmadan satmak zorunda kalmıştım, bir arkadaşım çok ısrar edince
Düzenleyen undertaker - 09 Haziran 2011 Saat 13:07 |
||||
ph2 stock 306 gti
|
||||
![]() |
||||
|||
abi site mükemmel ya...özellikle jantlar... ama burası türkiye değil çok maliyetli olmazmı getirtmesi ?? |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|||
Hadi abi iyi günüme denk geldin, tüm parçalarımı buradan sipariş ediyorum, çok güzel ve hesaplı bir site. Malzemeler antin kuntin 5oo kilo fiber değil ve lök oturuyor.
Bütçene uygunsa daha iyisi yok.
|
||||
ph2 stock 306 gti
|
||||
![]() |
||||
|||
Tamam telefonlasırızz |
||||
![]() |
||||
|||
cumartesi şirketten izin alıp edirneye düğüne gitme ihtimalim var..izin olayım olmaz ise zaten 5 te çıkıyorum şirketten ...duruma göre ararım seni ...
|
||||
![]() |
||||
|||
Tamam cumartesı sen musaıtsen haberleselım...
|
||||
![]() |
||||
|||
gidelim abi bakarız ..fiyat alırız.. işçiliklerine bakarız..malzemelerin kalitesine vs..
|
||||
![]() |
||||
|||
Bende aynı sekılde kesılmeden ustune yapılmasına taraftarım... zaten tamponun alt kısmında ıce dogru bır bombe var. Orası kullanılabılır.
Bırde Cevızlıbag Teknık Oto Sanayı ıcınde RS tunıng dıye bır varmıs. Ersın ıstersen oraya beraber gıdelım bakalım ne var ne yok... Ne dersın ??????????
|
||||
![]() |
||||
|||
kesmedende yapan varmış...dedim ya araştırmadım daha bi gitsem olay çözülcek.. ama çok fena be abi ..duruşu akıllara zarar :)) Düzenleyen by_ersin - 09 Haziran 2011 Saat 11:46 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|||
Güzel, fiyatta makul aslında fakat orijinal tamponun kesilip difizor uygulaması yapılması düşündürücü. En azından çıkma bir tampon alınıp yapılabilir.
|
||||
ph2 stock 306 gti
|
||||
![]() |
||||
|||
haketten konu hortlamış :) o iş kaldı abi... maslakta bi yer bulduk...onla görüşmeye gidicem...özellikle bir arka tampon çok fena 600 tl istiyor sadece arka tampona herşey dahil ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-pejo-306-arka-tampon-alti-difuzor/detay/
beni delirtiyor bu tampon..ama parası çok.. |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|||
Çok pis konu hortlatırım :D hani foto artı varmı gelişme ?
|
||||
ph2 stock 306 gti
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |