![]() |
|
206 ve 206 plus uyumlu spoiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 18:22 |
evet ben aldım kimse sulanmasın
![]() |
|
![]() |
|
onur.akalin90 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ürün satılmıştır konu kapatılabilir. herkeze saygılar... |
|
![]() |
|
onur.akalin90 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
elif tuningden almıştım. modeli resimde gözüküyor adını bilmiyorum. ama rc gibi duruyo rc galiba
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marka nedir? Ebatları RC ile aynı mı?
|
|
![]() |
|
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
61 plakalı 206 çok güzelmiş yalnız :) hayırlı satışlar..
|
|
206 feline 1.4hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
eyvallah abi kısmet değilmiş :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardes keske dun koysaydın ilanı aradım bulamadım fiyatlar cok yuksektı gittim bende dun telefon aldım :S neyse nasip degilmis :(( hayırlı satısların olsun kardes...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
aracıma takamama fırsat olmadı aracımı sattığımdan dolayı satılık.
gri renkte boyalı takılmaya hazır. ürünün modeli resimdekilerle aynıdır. ürünün kendi resminide ekliyorum 75 tl istiyorum.
telefon numaram istanbul
Düzenleyen onur.akalin90 - 26 Mayıs 2011 Saat 14:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |