![]() |
|
chip box dizellere artı 20 beygir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onur.akalin90 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 14:39 |
ürün satılmıştır konu kapatılabilir
|
|
![]() |
|
onur.akalin90 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç daha rahat gittiği için normal kullanım tarzınız devam ederse yakıt düşüyo doğal olarak. ama basarsanız devirli hep kullanırsanız artar doğal olarak. ben zaten almak isteyen kişinin arabasına takarım kullanır aradaki farkı gerçekten görür öyle satın alır diyorum çünkü laflarla boş
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç. İnsanın aklına "böyle birşey var da fabrikası niye takmıyor" diye bir soru geliyor? Hem beygir gücü artıyor, hem de genelde ters orantılı olan yakıt sarfiyatı düşüyor.
Düzenleyen badires - 16 Mayıs 2011 Saat 14:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
telefon numaram yazıyor geldiğinizde ulaşırsınız ordan. bahçelievler. ve beylikdüzü civarlarında görüşebiliriz.
Düzenleyen onur.akalin90 - 16 Mayıs 2011 Saat 13:19 |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bikaç gün istanbul dışındayım. İstanbula döndüğümde görüşelim :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
teşekkürler. evet buyük fırsat yani denemesi bedava diyorum daha ne diyim :) araca hiçbir tadilat motorla hiçbir oynama yapmadan 20 beygir artı 40 tork artışı.
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
ben aracı satmasam kesın alırdım.dızel 206 olan ıcın buyuk fırsat.kacırmayınderım
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
.... Düzenleyen onur.akalin90 - 26 Mayıs 2011 Saat 14:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur.akalin90
ürün satılmıştır teşekkürler Düzenleyen onur.akalin90 - 26 Mayıs 2011 Saat 14:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |