![]() |
|
seat leon??yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 09:51 |
kaça aldınız kardeş?
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bikaçgün önce 206 yı sattık, dün leon aldık. Ben il dışında olduğum için kullanmak nasip olmadı babam aldı o da aracı galeriden eve getirdi sadece ama baya beğenmiş 206 dan sonra. fiyat bu araç için bence normal büyük kazası yoksa alınabilir.
Düzenleyen berko - 15 Mayıs 2011 Saat 23:40 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben olsam kilometre daha düşük biraz daha oynanmamış leonlara bakardım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Leon kral araba temizse alın derim. Ama bence iyi baktırın parçaları çok pahalı bir araç. Arkadaşımda var, dün Kayseri'den gelirken özsa'dan kol desteği fiyatını sorduk çok sıkı pazarlıkla 500tl ye indirdi. kol desteği bu para olan bir aracın başka parçaları nasıl olur siz hesap edin.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
banada öle geldi ama servise götürmeden alınmaz zaten bu donanımda bi araç bu fiyat bi kapı değişti diye zor gibi
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
dikkat et bi ali cengiz oyunu yapmasınlar fiyat uygun görünüyo
|
|
![]() |
|
yok sadece kapı dedi oda orjinal serviste kayıtları varmış.araçın fiyatı sizcede ucuz değl mi
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
sadece kapı değiştiyse problem yok fakat kaput falan sa işte o dert
|
|
![]() |
|
ya ön görüş arka görüş kamerası set vs araç full inanamdm ben fiyat az gibi geldi kapı orjinalle değşmş sorun olurmki
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
valla araç alev alev yanıyo ben şahsen bunlar çıktı çıkalı hastayım leona,ama 307 dende memnunum
|
|
![]() |
|
ya dün bitane baktırdık araba nerdeyse pert çıktı canını sıktı para çekip leon alacak!araçta sağ ön kapı değişmiş dururken vurmuşlar oda orjinalyle dğşmş araç ful herşey var.
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
206 Dan leon u dusunmesi cok garip. temiz gibi duruyo, alınabilir.
|
|
![]() |
|
arkdaşlar arkdaşım 206 alacaktı vazgeçti linkteki leonu beğendi soracak kmse bulamdm siz değrli arkdaşlara sormak istedm bilen anlayan varsa yorumlarını esirgemsse sevnrm saygılar.
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |