|
206 çokmu sorunlu yoksa şehir efsanesimi ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 08:25 |
hayırlı olsun bence çok güzel bir araç almışsın güle güle kullan.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
murtycan
2. Vites 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seninkide ağır olmuş biraz o kadarda değil yani |
|
206 feline 1.4hdi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6 aydir biniyorum, hicbir kusurunu gormedim. Dandin passatlara benzemez bu alet . Kim demisse halt etmis o laflari. Kim olursa gelsin ne eksigi varmis.benim 206 olan ozellikler passatta ek ucrete tabiii. Yada Bir araba parasi daha isterler o tenekeyede.
|
|
murtycan
2. Vites 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dünya üzerinde yaklaşık 5 milyon adet satmış ve hala plus olarak satılmaya devam eden bir aracın bu kadar çok fazla konuşulması (iyi veya kötü) gayet normal şeylerdir ne kadar göz önünde olursanız o kadar da çok konuşulur diye düşünüyorum ben açıkçası o kadar satan bir model içinde elbette sorunlu olanının çıkması normal bir durum değilmi sizcede ? sen hiç takma derim ben arkadaşım boşver aracının tadını çıkarmaya bak şahine doğana binen yüzbinlerce insan var hala bu ülkede gitsinler onları konuşşunlar :) kazasız belasız binmek nasip etsin Allah. fakat bir yerde düzeltmeden edemicem 206larda esp sadece rc modelinde var
|
|
206 feline 1.4hdi
|
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
git istediğine sor pejoya bi bulaşan bi daha kolay kolay bırakamıyor
nazlı bi sevgili gibi düşünebilirsin. dört dörtlük değildir sokakta hep daha iyileri vardır ama seni mutlu eder ve ayrılamazsın :) ufak tefek şeyleri gözüne batar belki ama tadından yenmez hayırlı olsun güle güle kullanın eşinizle. (ayrıca çukurlarda için gitmesin bırak kadın rahat rahat sürsün bi alt takım değişirsin olur biter dert etme bence) |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
tayfunelliiki
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfunelliiki
|
Bende 206 2006 feline aldım daha önceden de 1998 306 griffe vardı arabamada çok ii bakarım tabiki oda bana :D
|
|
Tayfun ELLİİKİ
PEUGEOT 206 FELİNE |
|
zemus_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zemus_206
|
evet nazik araba bende hiç hor kullanacağımı sanmıyorum .bana kalsa sinek kondurmucam üstüne sürekli elime bez alıp silesim geliyor ,araç içine kolça vb şeyler koymak istiyorum ama eşim engelliyor boşver yıkama ,silme gerek yok falan filan..eşim sürerken çukura giriyo bazen mecburi içim gidiyo ozaman..
|
|
Yusuf Tekoglu
2. Vites 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Öncelikle Bende 206 Sahibiyim. Benimki 2004 model dizel Yakıt konusunda ford fiesta 1 bu 2 Harika yani.Şöyle Söylim Bakımsız Mercedes de Olsa Yolda Bırakır önemli olan bakımlı olması Ben Geçen Hafta Yolda Kaldım Sorun İse şarj dinomosunun Kömürleri Bitmiş e araba yani Sorunsuz araba die bişey yok arabaya biniyosunuz masraflarına katlanmayı Göze Almak Lazım. |
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araba işi şans işi bence ama puglar biraz nazik araba fakat çok keyiflidirler..
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
arabaya gidiyo bu diye basıyolar sonra motordu kazasıydı uğraşıyolar . sakin kullanın fransız bu nazik onlar gibi
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bakımını eksik etmezsen hor kullanmazsan hiç bişey olmaz, tabi bu sadece 206 için değil her araç için geçerlidir.
kısa ve öz olmak gerekirse... "sen ona bakarasan o da sana bakar"
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
taskin
1. Vites 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende alırken herkes demediğini bırakmadı 206 için fakat kendi sınıfında çok iyi diyebilirim (daha önce clıo kullandım) . Aracı aldığım 10 ay oldu 35.000 km yol yaptım daha öyle bır sorun felan karşılaşmadım gitmediğim tepe yayla kalmadı uzun yolda hıç motoru dınlendırmeden 1500 km yol yaptım ben yoruldum demedı.Kesınlıkle o paralara alınabılecek en iyi araçtır diyebilirim. Söyleyenler hıç kullanmışlar mı ? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence dolduruşa gelme gaza gel aynen devam. bakarsan bağ bakmazsan dağ... bende 206 sahibiyim sorun çıkmadı Allaha şükür yeterki hor kullanma bakımlarını eksik etme. bu her araba için geçerlidir.
saygılar |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle Sağın Solun Lafını Dinleme ;
Bende 206 Kullanıyorum 144 Binde Hemde Dizel Millet Demediğini Bırakmadı... Çok Şükür Beni Bir Defa Bile Utandırmadı... Daha Ne İsterim Yakıt Yakmaz Adeta Koklatır... Benim için Şehir Efsanesindende Öte O Benim Diğer Yanım... Kesinlikle Tavsiye Edebileceğim Bir Araç. Zaten Peugeot da Bunun Farkında Modeli 98 Yılından Beri Neden Rafa Kaldırmıyor Sanıyorsunuz... |
|
zemus_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zemus_206
|
yorumlarınıza çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi çok rahatlattınız bundan sonra milletin ağzına bakmıcam. bugün trafiğin olmadığı yerde park etme çalışmaları yaptım sanırım artık seviyorum arabamı
tekrar sağolun hepiniz.. |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hikaye bunlar, bende 307 aldıkdan sonra senin gibi söylenenlere çok takıldım ama 8 ay oldu hiç sorun çıkartmadı bakımları dışında.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. 2 yıl 206 5K kullandım sattım 206 3K aldım memnunum 206 ile devam :) sorun yok :)) sen ona bakarsan oda sana bakar. kullanıcı çok önemli..
|
|
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.2000 model bir araç elbette ufak tefek masrafları olacaktır.Bende senin gibi çok ön yargılı bakıyordum ama arkadaşımın dediği gibi Peugeot sahibi değildim.Dışarıya kulak asmamanı ve aracının keyfini sürmeni dilerim.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
Öner
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun öncelikle. kazasız belasız inş.
konusan ınsanların %90a yakını hıc pug sahibi olmamıstır. Ön yargı yüzünden olsa gerek. Mılletın agzı torba da değil sonucta herkez konusuyor. ben memnunum yağını suyunu veriyorum sorunda çıkmıyor inş da yolda bırakmaz. Yani sonuç olarak bilende konuşuyor bilmeyende. |
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |