![]() |
|
fiyat nasılll acaba? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
croman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: burak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 14:43 |
wow araç göründüğünden daha betermiş karar yerinde olmuş inş temizini bulursunuz.
|
|
![]() |
|
croman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: burak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle zaten pug 206 çok güzel bir araç bence fazladan birşeye grk yok. |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
güzel durmuyo zaten boşver..günümüzde sade modifiye diye bişey var..artık eskisi gibi abartılı ön arka tamponlara eklere karşıyım..
|
|
![]() |
|
özbilek ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Hayırlısı olsun, inş. başka temiz bitane bulursun.
|
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
arkdaşlar değerli yorumlarınz için çok saoln dün araca baktırdk baya bişey çıktı motordan ses,airbag patlamış sanruf değşmş felan içmze hiç sinmedi vazgeçtk zaten.
|
|
![]() |
|
bu aracı bende gördüm 2003 model xs 115 binde bunlar iyi tabi ama herzaman sade taraftarıyım araç bence kötü arka tampon berbat egzosun yeri kötü tamamen boya bunlar eksi yönleri ama sahibindende 2003 model xs 15den başlıyo fiyat fena değil msl ben bin lira fazla verir bunu alırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-masrafsiz-sahibinden-85000-km-de-2003-model-peugeot-48074719/detay/ yay ve amortisör takımı tmmdır. |
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle katılıyorum arkadaşım ben 2000 model xr ye tüp yok bişey yok ama araç orj çamurlularda ufak tefek lokal boyalar vardı 12,200 aldım laf aramızda 3,000 masraf ettim araç hala istediigm gibi olmadı bence büyük kazası yoksa bu parayı hakkeder üzerindeki modifiyenin parasından ziyade ugraşması yaptırması zaten bi dert hazır genç arabası benim hoşuma gitti valla karar senin 2 el alınca muhakkak masrafı oluyor önemli olan büyük sıkıntısı olmaması
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eğer kendin de araca bu şekilde masraf edip biraz modifiye yapayım diyeceksen toprak ın da dediği gibi 10,000tl geliyor şahin doğan parası değer fakat arıza konusunu ben pek bilmem onu da ustalarına baktıracaksın. ama bel altı boya takılacak bişi değil ben 3 cm çizik için komple kaput boyatırım arabamı boya için almayacak almasın.
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
arkadaşım aldı geçen sene aynısı. yani xs. makina çok güçlü we olur olmadık zamanlarda olur olmadık yerlerden çok arıza weriyor. fiyata aldanıp ucuz araca kaymayın derim. sonra çok paranız gider. bak arabada tüp war jant lastik tüp war tampon yapmış egsoz yapmış falan yapmış filan yapmış. yani kısaca arabada 4 milyardan fazla masraf war. onları çıkarsan araba 10 milyarmı. yani bir şahin parasımı. bence iyi düşün.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum adananın en dandik ustası bile çok iyi ustadır adana araçları bakımlı ve kaliteli olur en basiti taktıkları egzos bile bizim iyi dediğimiz egzostan iyidir. hele ki bu araçta modifiye ile uğraşmışlar ve emin ol ki adam akıllı uğraşmışlardır. fiyat bence çok uygun. değişen olayını ve motor durumunu iyi kontrol ettir derim.
|
|
![]() |
|
emre17286 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: ÇANAKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre17286
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
murat ben taraftar değilim o fiyata yine sen bilirsin ama benim tercihim araba alırken boya olmaması önemlidir.çünkü insanın aklına her türlü şey gelir.karar senin iyi düşün. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
araç güzel fiyatı uygun geldi bana ama 206' cı lar daha iyi bilirler.
yanlız oldum olası ortadan çıkan egsoza sinir oluyorum, bana farklı bişeyi anımsatıyor (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-115-000-de-2003-model-206-xs-modifiye-acil-satlik-13-900tl-49297798/detay/
arkdaşım almayı düşünoyoda acaba fiyat nasıl araç tek kapı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |