![]() |
|
FULL İST KÂĞITHANE VE BURSA YILDIRIM AÇILIŞ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 17:29 |
|||
aractan araca degısır bu bılemezsınkı bızım arac opetten cok memnun
![]() |
||||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||||
![]() |
||||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
her yolu denedim inan yok yani shell geçtim biraz daha rahatladım açıkçası şimdi jilet gibi bazen yine tekleme yapıyor ama o birda benim mallığım sanırım..
|
||||
![]() |
||||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ben zaten aracı kullandıgımdan berı opetten alıyorum yaklasık 3 senedır cok memnunum Yanı opete devam
|
||||
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Ya aslında Full'den almayı düşünüyordum ben ama sizlerden gördüğüm yorumlar sonucu vazgeçtim :/ Opet ve Shell'e devam.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|||
Hayırlı olsun ne dıyelım gercı opet ıstasyonundan gaz aldıgım ıcın fullu kullanmıyorum
|
||||
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
rica ederim abi, işiniz görülsün (:
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
bende açılışında benzin almıştım o günden beri araç sabahları benzinde çalışıp lpg ye geçerken bayılıyor tekliyordu, hatta bazen benzinden lpg ye geçerken stop ediyordu. içindeki benzini iyice azalttım şimdi opetten 50 TL benzin koydum eskisi kadar sorun olmuyor. ya fulun benzini kalitesiz yada bizim araçlara 95 oktan koymak gerekiyor onlarda 97 koymuş olabilirler aynı fiyat diye,
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|||
cecoli bende baya bir kullandım hatta kartım falan var ama dediğim gibi belki benzin için böyle ama araba rampada yemiyor resmen as900 gibi çıkıyorsun 1 de 2 de değil arabayı aldığım kişi kullanmıştı bora buna ne yaptın yürümüyor diyordu yakıtı değiştirdim yağ gibi kayıyor şimdi hatta yine kullandırttım farkı oda hissetti... hesaplamadım ama sanırım fullden aldığın benzinle yaptığın km de az... çok büyük fark olmasada hesaplamadan fark edebiliyorsun.. yinede kimseyi karalamak istemem ama bunlarda benim tecrübelerim .... bak araç soğukken titreme yapıyordu debriaj dedik gaz kelebekleri dedik elletmedim yine biraz fazla gazlı kalkınca sorun çıkarmıyordu zaten sadece soğukken yapıyordu şimdi oda yok... vallahi sabahları arabayı ısıtıyordum :D şimdi tık bas git modundayım yani... |
||||
![]() |
||||
|||
Offf beeee keşke burada açılsada LPG yi FULL lesem. Adamların LPG sinden fazlasıyla memnunum ben...
|
||||
![]() |
||||
|||
Emeğinize Sağlık Kardeşim,
|
||||
![]() |
||||
|||
yeni açılış günceli, |
||||
||||
![]() |
||||
|||
Avrupa yakasında bulunan arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın üzülürsünüz (:
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
arkadaşlar konuyu güncelliyorum. bugün saat 12 den sonra açılışı var indirimden yararlanın.
ayrıca bugün aldığım bir habere göre benzine indirim gelmiş.
haberim devamı;
Benzine 4 kuruş indirim geldi
Petrol Dünya ham petrol Düzenleyen metin - 24 Mayıs 2011 Saat 10:21 |
||||
||||
![]() |
||||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|||
ilk hafta aldım hemde belki şimdi düzeltmişler ya da shellin benzini çok iyi
![]() ![]() |
||||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||||
![]() |
||||
|||
Allah Allah ılk defa senden duydum memnun olmayan. olabılır tabı... saglık olsun
|
||||
![]() |
||||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|||
ankara fullden 206 varken 2 kere benzin aldım araba gaz yemiyo sanki shellden aldıgımda sanki şaha kalkıyodu. bence çok kaliteli değil yakıtları
|
||||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||||
![]() |
||||
|||
korkulacak bırsey yok. bence denemende yarar var. herkes kullanıyor. ayrıca adamlar %100 yakıt garantısı verıyorlar.
suanda ıstanbulda taksıcılerın cogu full den kullanıyorlar...
cogu kısı yakıtı kalıtesız oldugu ıcın ucuza satılıyor sanıyor. esasında oyle bırsey yok. adamlar bayılık sıstemınde calısmadıkları ıcın normalde bayının cebıne kalan mıktarı musterıye yansıtıyorlar.
ben yaklasık 3 aydır lpg sını kullanıyorum cok cok memnunum...
|
||||
![]() |
||||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|||
arkadaşlar dizeli alan varmı full petten nasıl güvenilirmi ben korkudan almıyorum shellden başkasından
|
||||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||||
![]() |
||||
|||
metın kardesım bakıyorum sende benım gıbı takıptesın :)) elıne saglık
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |