![]() |
|
Ayna ayna söyle bana... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 10:35 |
kardeşim geçmiş olsun onu yapan kasıtlı yapmıştır olmaz böyle birşey
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum cok gecmiş olsun. sitede uygun fiyata ayna satan arkadasımız var özgür yada oto efe ile irtibata gec herişte bi hayır vardır sağlık olsun :(
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim eski aracımda da aynı şekilde kırılmıştı. Komple ayna almaktan başka seçenek yok. Ya da silikonla yapıştıracaksın. Ben uzun bir süre öyle kullanmıştım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecmıs olsun. genelde ayna kırılır senınkınde tersı olmus. fakat o kırılan kısmı bulman bıraz zor. aynası kırık bır govde bulman lazım herhalde :)) bu da zor olsa gerek
|
|
![]() |
|
Antiseptiq ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antalya
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
geçmiş olsun, istanbuldamı oturuyorsun?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Antiseptiq ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam Arkadaşlar;
Bugun akşam aracımı servise götürdüm, boya kaporta ile ilgili bazı yaptıracaklarım vardı, fiyat aldım, dönerken de karnım acıktı yemek yiyeyim dedim aracı yol kenarına park etiim, ne olur ne olmaz dedim sağ aynayı katladım, yemeği yedim bir çıktım gözlerime inanamadım, o kadar araç aynası açık duruyor, benim kapalı olduğu halde birisi çarpmış ve kırmış, aynanın kendisi sağlam ama aparatı kırılmış, yani aynayı elektrik kablosu tutuyor, bunun tamiri var mıdır, komple aynayı mı değiştirecem şimdi, vurup kaçan arkadaşı da saygıyla anıyorum...!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |