![]() |
|
206 Navitech Teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 23:42 |
|
birleşik alınabilir var mı almak isteyen arkadaşlar?
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
birleşip almak en mantıklısı,
aşağı yukarı 400-500 tl gibi bir rakama halloluyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Çook Para Yav 1600 Lira Güzel Para
Ben Hayatta Vermem En Kral İndash Alırız Daha Güzel Olur Bence |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
o malesef mümkün değil. çünkü yol bilgisayarı ekranı, o dediğin resimdeki araçta ve 2011 lerde (407 için konuşuyorum) devir ve hız saatinin arasında bulunuyor... zaten benim planım da şuan aynı o resimdeki gibi. o boşluğu ben de buldum, ama o boşluğa double din koysam, araçta çalışması gereken 2 tane teyp olacak ki bu imkansız. yok double din e gerek yok deyip, monitör koysak, bu sefer de video ve tv zevki olmayacak... |
||
![]() |
||
|
Bence Mümkün Geniş Çapta Araştırman Lazım Sözde 206 İçinde Ekran Yoktu Ama Bende Yanıldım...
Üzülerek Söylemeliyimki Başka Bir Çaresi Yok Tıpkı 206 ların Teyp Boşluğu Gibi Mesela Bizimkiler. Anca Bilgi Ekranın Yerine Orjinal Olarak Monte Edilebiliyor... ![]() |
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
demircanım bu sistem zaten 2011 407lerde var...
ebaydan önce yetkili servise (asla gittiğim yer değildir, konu hakkında orjinal parça olduğu için en iyi onlar bilgi verirler diye düşündüm...) danıştım. böyle bişeyin mümkün olmadığını söyledilerdi...
yoksa mümkünmü?
|
||
![]() |
||
|
Aslında 407 İçin Ekran Var Hemde Orjinal Ama Türkiyede Yok Bildiğim Kadarıyla
EBAY Tarzı Alış Veriş Sitelerinden Temin Edebilirsin... Hemde Uygun Fiyatlara Resimdeki Orjinal 407 Ekranı Yol Bilgisayarını Hiç Bir Yere Taşımanada Gerek Kalmayacak Bütün Uygulamarı Bu Ekrandanda Halledebilirsin Böyle Bir Sistem BMW E 46 Kasada Sıkça Gördüğümüz Bir Sistem Normalde Manuel Olan Teyp Panelini Dijital CD Çalara Çevirilebiliyor.. ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 17 Mayıs 2011 Saat 21:41 |
||
![]() |
||
|
dış uygulamalar bitince zaten yeni konu açacam, o ayrı... ben şu bahsi geçen cihazı nasıl uydururuz benim 407 ye, onun derdindeyim... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
merakla bekliyoruz |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
gerekirse yeni konu açarım ama meraklı arkadaşları bulunca kaçırmak istemiyorum. konuyu dağıttıysam eğer kusura bakmayın...
|
||
![]() |
||
|
ya arkadaşlar, (resimler geliyo bu arada) dış modifiye bitmek üzere. içeri ilk olarak bu işle başlayacam ama maşallah neredeyse her model için yapmışlar 407 hariç :((
aslında benim iş de baya bi karışık... orjinal teybi çıkaramam, yol bilgisayar komut düğmeleri üzerinde duruyor. yol bilgisayarı ekranını başka bi yere taşıyıp, açılan yeri gözlük veya telefon koyma boşluğuyla birleştirmek istiyorum...
hadi bakalım uzman arkadaşlar, 407 için görelim orjinal fikirleri ... demircan, özellikle senden bekliyorum :))
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yukarida yazdigim bilgiler haricinde ek bir bilgi bilmiyorum. Kargo fiyati felan hepsi yukarda.
|
||
![]() |
||
|
hiç bir fikrim yok, koliva adlı üyemiz kendisi ile mesenger aracılığı ile görüştü o daha detaylı biliyor.
|
||
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nasıl getirtebiliriz bu cihazı Türkiyede varmı satışı acaba.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
evet aracın kumandasına uyumluymuş, sorunruz bir şekilde çalışıyormuş,
|
||
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sistem baya iyi ve fiyatıda makul güncel tutmakta fayda var.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
ben kullanan arkadaşa sorayım, gerçi onunki can sistem benimki van sistem ama bakalım hayırlısı.
|
||
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
navigasyon haritası güncelmi türkiye uyumlumu? Cevap: Turkce menu var ve Turkiye uyumlu. Turkiye haritasi icinde 2 GB lik SD kart opsiyonu= 15 USD. türkçe dil desteği varmı? Cevap: Var. direksiyon kumandası uyumlumu? Cevap: Denedikleri araclarda hicbir sorun olmadi kullanabildiler. Ancak ulkeden ulkeye araclarda degisiklik oluyor mu bilmiyor o yuzden garanti veremiyor. |
||
![]() |
||
|
madem mutfak robotu alcan ozaman onun üzerinde tartışsaydık hangisi daha iyi doğruyor diye (:
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |