![]() |
|
Mazot Filtresi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 Saat 14:07 |
2004 oncesi 1.4 hdi ler icin 45binde
2004 sonrasi 1.4 hdi ler icin 40 binde
1.6 hdi ler icin 45 binde
2004 sonrasi 1.4 16v -1.6 16v benzinliler icin 40 binde yakit filtrelerinin degistirilmesi peugeot tarfindan tavsiye ediliyor
ben ilk mozot filtresini 75 binde degistirdim sensorlu almanda fayda var
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiyede ki yetkili servislerde 40.000 km olarak öngörüyorlar yakıt filtresi değişimini,ama içlerinden bazıları dediğiniz gibi yapıyor malesef :)
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
45.000 km de bır kez degısın yurt dısı servıs verılerıne gore 3 bakımda 1 kez. yanı sız turkıye servıselere bakmayın araclarımız 15.000 km de bır kez bakıma gırmelı burda adam kazıklamak ıcın 10.000 km de bır gırdıgı soylenıyor sadece.
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
anladım.ozman ihmal etmeden halledeyim. bide anlamadığım husus var üzerinde sensör varmı yokmu bilmiorum ama filtreler sensörlü-sensörsüz satılıyor. hangisini alıcam anlamadım?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Genellikle 20bin-30bin arasi mazot filtresi degistirilir.Bence tam zamani degistirmeniz icin.
Düzenleyen koliva - 07 Mayıs 2011 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
teşekkürler
|
|
![]() |
|
Değiştirmende Fayda Var ...
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar kaKfama takıldı mazt filtresinin değişim km si nedir? benim araç 71bin km de en sn 50bin km de değişimi oldu.şimdi değiştireyimmi yoksa daha sonra değiştirsem bi sorun olurmu..
saygılar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |