![]() |
|
306 PLATİNİUM 1.6 8 VALFMİ 16 VALFMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 15:32 |
|
artık üyeliğim değişmiştir arkadaşlar ...bundan kelli ismim by_ersin olarak yenilenmiştir
![]() |
||
![]() |
||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
hayırdır ne tarz bır keyıf verıyor anlatta bızde bılelım
![]() |
||
![]() |
||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
parçalar geldi takıldı :) bu işide bölece çözmüş olduk resimleri yakıt sorunu fenalardayımmmm başlık altında :)
|
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Forumda 306 ve LPG konulu başlıklarda CEColinin Yorumlarını Okumak Acayip Keyif Veriyo :))))
|
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
aferim be allem ettin kullem ettin ortalığı ayağa kaldırdın çözdün. inşallah gelen parçalar ile sorun tamamen hallolur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
bu motor kodunu anlayamadım... benimki ne :))
|
||
![]() |
||
|
evet sonuç çıktı şükür :) araç yurtdışı ithal olduğu için bazı parçalrı türkiye girişi yok .. berke otomativ yetkili servise gittim.. fransadan komple getirtiyorum o sistemi 10 gün sonra gelicek..işçilikle birlikte 250 tl ye bitiyor iş... yakıt sorunuda burdan kaynaklanıyormuşş.. şu an aracın üzerinde 90 beygirlik 306 tının sadece hava kutusu var :))))) servis açıkça yakmasında ne yapsın bu araba dio :)))) o parçalar fransadan gelip montaj olduktan sonraki ortalama 350-450 krş arası yakar dio .. 10 gün sonra görüşmek üzere :))))
|
||
![]() |
||
|
EW10J4RS ın XU10J4RS ın yerını tutup tutmaması hakkında bır fıkrım yok acıkcası. ama EW nın yenı teknolojılerıyle guc ve ekonomı noktasında onde olacagını dusunuyorum. cunku degısken supap zamanlaması kucumsenmeyecek guzel bır ozellık.
bırde bazı 2000 model 406 larda D9 veya D90 dedıklerı EW serısı motor var. 206 gtı lardada aynı durum soz konusu...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bende benim aracı ekleyeyim
TU5JP4 1.6 16V 110 BG
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
2001 model öncesi XU sonrası EW
EW10J4RS 180 hp onun biliyorum kardeş ama bizim makinelerin yerini tutmaz bizimkiler daha mekanik :))
EW1010J4R 138 hp ne kadar yenilenirse yenilensin XU10J4RS İN yerini tutamaz haksızmıyım :)
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
|
sen oraya bakma abıcım. senın arac 180 bg degıl. 167 bg herkes bılır zaten gtı ın 167 oldugunu. zaten senın makınenden sonra rc geldı kı o da 180 bg zaten. senın motorundan daha gelıskın bır makıne EW10J4 un orjınal modlusudur ıste.
degısken supap zamanlamasından tut, supap sogutma sıstemıne kadar yuklu makıne. bızım makıneler bır eskı nesıl kalıyor yanı :))
zaten EW serısıde bızım eskı XU serısının yenılenmıs versıyonları... Düzenleyen CeCoLi - 06 Mayıs 2011 Saat 14:06 |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
![]() Ekle bence yakıyo ama zevki başka:)
servicebox ta benim araba 180 bg söteriyor:)
|
||
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Türkiye ye girişi hiç olmayan bir parçayı sizin aracınızdan nasıl söküldüğünü anlayamadım.Eğer ki bahsettiğiniz parça ile bu araç yurda ithal edildiyse,yetkili servisin bu parçayı size tedarik etmesi zorunludur.Tüketici hakları kanununda bununla alakalı maddesi var.
Yedek parça kataloğu ülke bazında basılmadığı için katalog da görüp, piyasada bulamamanız normal.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Bende biraz ekliyeyim :)
XUA0J4RS 306 GTİ 6 ileri :)önce benimki
XU10J4R 306 S16 5 ileri
TU5J4 106 Gti
EW10J4R 20G GTİ aynı zamanda 406 2001 model sonrası
EW10J4RS 206 RC
TU3JP 1.4 Benzinli yeni nesil 1,4 (TU3A )
TU3JP4 1,4 16V BENZİNLİ
EP6CDTS 308 1,6 16V Benzinli VTİ motor
DV4TED 1.4 HDİ
DV6TED4 1,6 HDİ 16V
DW10TED 2.0 HDİ
DW10TED4 2.0 HDİ 16V
|
||
||
![]() |
||
|
guzel kardesım senın motorun bundansa 100bg olan ıste :))))))) bu guzel bırsey ama bunun bazı parcaları zor bulunabılır ıste. cunku cok az var pıyasada...
olmadı sende ozel bır sıstem yaparsın cok dert etme. o borunun yerıne farklı bır boru rahatlıkla yapabılır
90bg ve 100 arasındakı anlatmıs oldugum farklar resımde de goruluyor zaten. oksıjen musuru, yag cubugu ve hava fıltre kutusu kabak gıbı 100bg makıneyı gosterıyor Düzenleyen CeCoLi - 06 Mayıs 2011 Saat 13:42 |
||
![]() |
||
|
murat abıcım senın rs makıneyı hıcbır zaman bos gecmem abı :))
yukarıda 16v sadece 1.8 ve 2.0 larda var dıye yazdım zaten.
XU10J4 S16 makınesı 155 bg olan
XU10J4RS te sendekı 167 bg kral abı :))
bazen kafam bozuluyor benım XU7JP4 un sonuna RS ekleyeyım dıyorum. sonra yakıtı dusunup vazgecıyorum ![]() Düzenleyen CeCoLi - 06 Mayıs 2011 Saat 13:42 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Cecoli kardeş beni boş geçme,
XU10J4RS rakamlarda asalet var:))
|
||
||
![]() |
||
|
işte benim aracın motoru aynen böyle... ama hava filtre tertibatı 90 beygirlik olanı takmışlar.. şimdi ben bu resimdekli tertibatı bulamıyorumm bir kaç parça var ama 2 parçası türkiyede yokkk biri yardım etsin ikitellideki bütün sanayilere çıkmacılara parçaçılara baktım yokkkkkkkkkkkkkkkkk..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
1420.J5 istersen mevcut istersen ,ama 1426 t5 türküye girişi yok
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |