![]() |
|
PEUGEOT 206+ İÇİN SİS FARI AÇMA YARDIMCI OLUN??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2012 Saat 00:12 |
modacar dan aldığım sis farları bugün aldı. tamponu indirdik, kesmeye başlayınca bu işin olmayacağını anladım ama iş işten geçti.
sonuç olarak olmadı. yeni tampon siparişi verdim. sisli aldım kesik gelecek. tabi boya da aldım. bana ekstradan 130lira boya ve boyatma, 110lira da tampon, 240lira daha masraf oldu. hadi bir kere oluyor dedim sıkıntı etmedim, fakat gelen tampona sis farları uymazsa o zaman iş sakat. çünkü eski tamponda 2 tane üstte tırnak vardı sisfarı için. farı oraya takınca bir de altta vidalama aparatı var. orası tamponun boşluğına denk gelmiyordu. yarın tampon gelecek. tek temennim deliklere sis farının cuk oturması.. |
|
![]() |
|
emre17286 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: ÇANAKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre17286
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLERİNİZ İÇİ SAĞOLUN ARKADAŞLAR
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç gerek yok Abc Pejo da komple ön tampon nikelaj ızgara dahil 222 Lira. :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tamponun Arka Yüzünde Sis Farının Kesilecek Yeri İşaretli Olması Lazım Tamponu Söktüğünde Kendinde Görebilirsin...
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
yaptırmazsanız daha iyi orjinal kalsın. yazıktır yeni araba.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim önemli harika bir usta bulman fakat tompon delindikten sonra tampon boyalıysa tekrar boya atılabilir keşke ilk alırken taktırsaydınız fakat yaptırmazsanız daha iyi
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
orjinalinin yerini tutmaz be hocam.. bende yeni aldım 2011 plus... hiç gerek yok... ben de çok seviyorum sis farını ama 1 kez daha düşün derim araban 10-15 yıllık bi araba değil...
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
emre17286 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: ÇANAKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre17286
teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İyi ustaysa bişeycik olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre17286
2010 MODEL PEUGEOT 206+ ALDIM AMA SİS FARLARI YOK SAĞLAM Bİ USTAYA SİS FARI YERİ AÇTIRIP TAKTIRSAM BELLİ OLUR MU KESİLDİĞİ???
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |