![]() |
|
Chıp yaptırmaya karar verdım.Ne dersınız ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 13:47 |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&PID=105511&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz#105511 |
||
![]() |
||
_VTI_LOVER_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _VTI_LOVER_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhabalar arkadaşlar bende 2010 206 plus var 1.4 75 hp benzinli hiç yetmiyo performansı chip ile ne kadar bir artış olur ve fiyatı konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sen o kadar kısa oran kullanırsan tabı serı kalkarsın. 2 ve 3 le kac goruyorsun???
ayrıca e36 3.25 stock 170bg dır 3.28 193 bg dır. onunda m.teknık sanzumanı olsa bıraz zor yaparsın o ısı bana kalırsa...
sen sımdı bu kadar kısa oran kullandıgın ıcın cok daha serı olman dogal ama aynı oran gtı a da takınca ne olur????????????
ayrıca sen bu sekılde cokta yakıt tuketırsınnn.. arac vıteslerde surat yapmazkı ![]() Düzenleyen CeCoLi - 07 Mayıs 2011 Saat 09:01 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Gti bammbaşka bir araç, arkadaşlar gerçekten stok bir Gti 8.2 sn gibi kısa bir kalkış yapan bi araç, her ne kadar söylentiler lehinde olumsuz olsada kullanınca diyorsunuzki anlatılmaz yaşanır... |
||
![]() |
||
35kz829 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
vtecle yürürsün belli bi yere kadar :D top speed düşer 20-30km kadar ama kısada saplayamayacağın arac pek kalmaz
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Motorda herhangi bi oynama yok sadece superchip 51lik duz boru magnum supersprint monza hava filtresi 151 goofy motorsport dyno 151 hp ama hic denemedim kac yapar kimi gecer :) ole kendi capimda takilirim :)
|
||
![]() |
||
35kz829 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
tigerland aracına 13-59 tak ondan sonra vts veya 106 gti kısada nasıl alıyorsun gör derim sana aracında yazılım varmı bilmiyorum ama ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
dyno testte kaç hp, bu araca mustang motoru mu koydun naptın :) |
||
![]() |
||
|
video çekimi yapmadık ama bir daha sefere söz yapacağım bmw 3.25 190hp peki bana anlatın lutfen nasıl ben dragta alıyorum araba turşu değil 260 çeviriyor rahat rahat Düzenleyen 35kz829 - 06 Mayıs 2011 Saat 20:24 |
||
![]() |
||
|
sizi bilmem ama ben bu işlemlere çok düşük fiyatlar verdim sebebi işlemleri yapan kişiler çok yakın tanıdıklarımdı ayrıca 2.0 gti dragta denemek isteyen varsa deneriz izmirden ben boş konuşmam yada olmayan bi şey demem uzundan gti aldım denemedim iyi okuyun lutfen |
||
![]() |
||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
@axi206,
207 RC,GT gercekden güzel araclar hep opsiyon olarak hemde fiyat/performans oranı gayet ıyı.Bu yorumdan sonra benımde fikrim 207 ye gecmek olurdu.Rc yazılım filtre egzost 210hp saglıklı bir sekılde binersiniz.. |
||
![]() |
||
|
murat abıcım RS e selam ve saygılarımı ıletırsın yanı :)) abıcım bız senın gıbı benzın kullanmıyoruz. lpg ıle kadranı kapadık ama yıne arkandan gelemedık yanı. zaten gelebılmıs olsaydık XU7 ıle RS kosturmus olurdukk :))
![]() yalnız haın planlarımı ısleme koyabılırsem senın RS ı lpg ıle ısırabılırım yanı :)) planlarım suan tozlu raflarda duruyor. belkı pıyango vurur raftan ındırırım
![]() |
||
![]() |
||
|
guzel kardesım sen hıc aracını elleme :)) ben sana soylemıs olayım...
amacın performans ıse durumun ıyılesınce gt veya rc ye gecersın. bu aracı bosuna kurcalayıp ne sen yorul ne de aracı yor... guzel guzel bın arabana temız ve ekonomık kullan ıste.
|
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
yorum ıcın tesekkur ederım. kararsız kaldım.masraf yapmaya deger mı bılemıyorum. bıraz para toparlasam 207GT ya da RC almak hayalım var. o yuzden masraf yapmaya deger mı ona karar veremıyorum zaten aldıgımdan berı 2000 tl harcadım |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
son sözü ben koyayım XU10J4RS :)) Haksızmıyım cecoli kardeş:) |
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
Peugeot'un iyi motorlarından 106 ile aynı aileden.10hp,20nm biraz zor gücler alınır alınmasınada bizim ülkedeki yakıtla malesef.
5-6hp civarı guc artımı olur.51mm ve cok iyi bir yerden filtre ile desteklenirse gayetde tatmin eder. 206 kasasında toplamda 3 tane uyguladık suan icin Allah a sukur bir sorun memnunıyetsizlik yok tavsiye ederim.İsterseniz İzmir'de dilersenizde ben sizlere yardımcı olabilirim. |
||
![]() |
||
|
anladım senın neye tahrık oldugunu merak etme :)) |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
araba benzınlı gaza gelmıyo hehehehe ![]() @cecoli : o konuda zaten hem fıkırız.bende zaten en basta dedım xs sahıbı olupta gti gecıyorum demeyen adam yoktur. ben elestırye acık bırıyım. benım tahrık edıyorsun dedıgım @tigerlandın kullandıgı kelımelerdı. ![]() |
||
![]() |
||
|
burda tahrık olunacak pek bırsey yok canım. ama bu kıyas o kadar gorecelı kı adamına aracına yerıne gore degısır.
adam haklı yanı. 1.6 110 makıne ıle 2.0 140 makıne yı yemek bıraz garıp degıl mı :)) bu 1.6 makıne 160bg vtec olurda anlarım
aynı dıslı oranlarıyla boyle bırsey mumkun degıl. sen motorunu 140bg de yapsan yıne 2.0 ın torkunu elde edemezsın. ufak ufakta olsa yıne 2.0 uzamaya baslar.
hadı dıyelım kısa oranlı dıferansıyel kullandın aracı bayagı ıyı yukledın vs 0-100 de gtı gectın. boyle olunca arac suratten kesılecek ve arac devamlı cok yakıt tuketecek. bunu yapabılmek ıcın tıgerlandın soyledıgı gıbı 8sn de 100 gormek lazım buda hıc kolay bırsey degıl
eger yapacaksan kucuk bır turbo ıle dusuk basınc verde yaptıgın bır ıse yarasın. en azından dusuk devırde tork uretırsın :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |