|
|
Aniden yükselen hararet |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
boraa
1. Vites
Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Aniden yükselen hararetGönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 16:48 |
|
Servise konu ile alakalı genel merkezden cevap gelmiş.sigorta ile alakalı bir arıza imiş.şu an denemesini yapıyorlar bakalım umarım sigortadan alakalı (koliva üstadın dediği gibi elektriksel) bir sorundur ve hallolur,rahatlarız
|
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 16:10 |
|
valla ketıla su koysan bile bukadar çabuk ısıtıp kaynatmaz (: bence senin sorunun motorla değilde tamamen elektriksel bir sıkınıtı. bu konuda bende kolivaya katılıyorum. |
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
boraa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 14:45 |
|
ok.servisin cevabını merakla bekliyorum bana verecekleri cevabı buraya yazağım.artık bulamazlarsa aracı deneyip hangi durumda bu arızayı verdiğini ona göre sizinle paylaşacağım..ama dediğiniz gibi üstad diğer servisdler değil ama buradaki servis ; ''BOŞ'' ....
|
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 14:38 |
Sen bosver servisleri, kendi arabanin kendi ustasi olmaya calis. Servis dedigin yerdeki ustalar sanki fabrikada egitim alipta mi geliyor calisiyorlar. Hayir. Deneme yanilma, biraz tecrube yolunu buluyorlar. Az bisey siradisi bir sorunla karsilastiklarinda ise apisip kaliyorlar. Sorununun sasi sorunu oldugunu dusunuyorum. Onceki mesajimda yazdiklarimi bir kontrol et ve sonuclari bizimle paylas. Simdiden kolay gelsin. |
|
![]() |
|
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 14:16 |
|
cem abi termostattandır diyim mi
|
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
boraa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 14:00 |
|
Üstad;gösterge bir müddet sonra eski haline dönüyor..
1.Herhangi bir aksama bağlı olmuyor.hiç olmadık zamanda yükseliyor.sona geliyor.fan çalışıyor.bir süre sonra normale dönüyor. 2.Kabloyu söyleceğim ama;serviste bu kadar basit bir sorunu çözemiyor ise yazık çok yazık..... bakalım araç gelsin.arabayı satabilirim belkide.millet anlatırdı peugeot servisleri hiç sağlam iş yapmaz anlamazldar diye ama artık galiba haklı çıkacaklar.servis memnun etmez ise ne yapayım omodeli.iki sonra daha ciddi sorun çıkar sonra kalırız ortada.galiba alman arabalarına döneceğim
![]() |
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 13:02 |
Ben soyleyeyim, aracindan anlamamislar. Oncelikle sunu sorayim, sicakliktaki ani yukselis olduktan bir muddet sonra gostergedeki sicaklik seviyesi yine eski haline donuyor mu? Ya da sifira dusuyor yine 90 a cikiyor mu yoksa bir kez kirmizi seviyeye ciktiginda orada surekli kaliyor mu? Butun parcalarin saglamligindan emin olarak su cozumleri sunabilirim. 1. Eger bu olay, aracindaki farkli aletleri calistirdiginda da oluyorsa, ornegin farlari yakinca, uzunlari yakinca, arka cam rezistansini calistirinca vs. vs.. O halde aracinda sasi sorunu var. Cozumu cok basit ama duzeltmeleri icin bilmeleri gerekir. 2. Kaputu kaldirdiginda vites kutusu civarina bak. Orada kalin-siyah bir kablo goreceksin. Bu kablonun bir ucu civata ile baglanmistir ve diger ucu icerilere bir yerlere gidiyor. Bu kablo kirildiginda da bu tarz sorun olusuyor. Bir kontrol ettirin. |
|
![]() |
|
boraa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 12:28 |
|
Servisten gelen telefon ; ''araç tüm yeni parçalar ile tekrar denendi ama aynı hararet yükselmesini yine yapıyor.araçta bir şey yok ustalar genel merkeze fax çekti.gelecek cevabı bekliyoruz. '' sizce ne olur bu işin sonu
|
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 11:35 |
Bu sicaklik gayet normal. Butun arabalarda oyledir. Burada yasanan sikinti aniden bir anda hararetin ziplamasidir. Iki olay birbirinden cok farkli. |
|
![]() |
|
mon
2. Vites
12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 11:28 |
|
ama cidden pejolarda bu sorun hep oluyor bende de 206 var yoğun trafikte hararet göstergesi 95 100 dereceye kadar çıkıyor.
|
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
boraa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 09:26 |
|
yok üstad,ben o konularda sertimdir.gerekeni söyledim.dedim : sıkışınca bu tür yorummu yapıyorsunuz yoksa aracın arızasınımu bulup tamir ediyorsunuz dedim.bana dediler o zaman abi araç bu akşamda burada kalsın sabahtan erkenden başlarız kontrollerine dediler :) ya zaten servislerin amacı ne sıfır hatasız araç bile gelse mutlaka para kazanmadan yollamamak.bakalım hayırlısı....
|
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 08:48 |
|
ner zamanki palavra, sıkıştıkları zaman kronik bu sen merak etme diyip yolluyorlar (:
|
|
|
|
![]() |
|
boraa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 08:46 |
|
Dün akşam aracı servise bıraktım.müşürden olamayacağını yazılımdan yada termostatdan olabiliceğini ama kesin durumun bu gün belli olacağını söylediler.umarım ciddi bir şey çıkmaz.ama bu araçlarda kronik bir rahatsızlıkmış bu....
|
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
axi206
2. Vites
01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 19:27 |
3 ayda bozulma dıye bır sey yok. orjınal urun bıle fabrıkadan hatalı cıkabılır |
|
![]() |
|
mehmetugur
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetugur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 19:14 |
|
hocam aynı olay benim başımada gelmişti otomatik vites 307 vitesi p ye alınca hararet sona vuruyor ve stop yazısı çıkıyor n ye alınca veya vitese takınca eski haline geliyordu servise götürdüm müşür şasi hatası veriyordu hatayı sildiler birdaha bişi olmadı. su falan kaçmış olabilir soketlere..
|
|
|
HER GÜZELİN BİR KUSURU VARDIR....
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 15:10 |
|
termostat acmamıs olsa arac gercekten hararet yapar ve su kaynatırdı dıye dusunuyorum. su kaynattıgındada buharlar cıkardı. cunku genlesme deposunun kapagı 1.4 barda acmaya baslayarak tesısatı korur. zaten bu esnada motor cayır cayır sıcak olurdu.
anladıgım kadarıyla arac gercekten hararet yapmıs degıl... Düzenleyen CeCoLi - 05 Mayıs 2011 Saat 15:11 |
|
![]() |
|
boraa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 14:32 |
|
ose307 ,Artık öyle yapacağım.servise gidiyorum şimdi.bakalım artık sonucu buraya yazacağım
|
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 14:20 |
termostata bi baktır kardeş
|
|
![]() |
|
boraa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 14:15 |
|
koliva rumuzlu kardeş.her şey normaldi. yani sıcaklık namına bir şey yok tu
|
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
boraa
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 14:13 |
|
Üstad,benim hararet müşürü 3 ay oldu değişeli.yani ondan olduğunu sanmıyorum.servise bu gün götüreceğim ama ne ile alakalı olacaktır o sürpriz
|
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||