![]() |
|
EGSOZ UCU |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 Saat 16:38 |
|
He he turbo olayı iimiş
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cecolicimmm napalım yani bize düşmez onların derdi bu :))) Usta dediğin herifler sahtekarlar. Talebeyi yakalarsa tokatlar işte böyle. Acımasız dünya tuning dünyası :D
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yoksa olayın otekı yonunden mı baksak :))))))
herkes herseyı bılmek zorunda degıl :)
adamın cebınde parası var bırseyler yaptırmak ıstıyorsa mılletımın ustaları boyle temız bır kardesımızı bu sekılde kazıklamak zorundalar mı yanı :))
500 lıraya satsa yetmez mı %100 kar Düzenleyen CeCoLi - 04 Mayıs 2011 Saat 14:36 |
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|
kardeş çıkma ve çakma bi headersı 100 150'ye almışlar. adamların masraf 250'yi geçmez. 1500'e cukka yapmışlar. Olacağı budur kardeş. Jantının kaç bijon olduğunu bilmeyen adam turboya yeltenirse böyle olur.
|
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
elektronik blow of 170 tl ya. gerçekten 1500 tl vermişmi bu kıyamet mi yaklaşıyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Hacı 30 TL'ye egzosun ucuna görünmeyecek şekilde bağlanan bişey var. Ahaha sadece gelen egzos dumanını melodik olarak fşşşşfffff diye yutturuyor. Abi harbi apaçiler ya :D |
||
|
||
![]() |
||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
![]() |
||
![]() |
||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
:))
|
||
![]() |
||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Geçenlerde elemanın birinin arabasında bişey dikkatimi çekti. Baktım çuff çuff ediyor. Dedim blow off tamam iyi hoş neyse gittim elemanın yanına dedim kaputa bakabilirmiyim açtı. Dedim kaça yaptırdın abi dedi 1500'e yaptırdım dedi. Turbolandı dedi. Arkadaş bakıyorum bakıyorum turbo göremiyorum. Ne valf görüyorum ne bişey. Adamlar elektronik blow off'la bi de 3 4 sıralı headers'i kitlemişler çocuğa turbo diye ahaha tansiyonum yükseldi gülmekten o biçim.
|
||
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaç hp kazandırıyo arabada artıs oluyomu takas olurmu nasıl baglıyoruz bunu kolaymı gıbı soruların gelmesı muhtemeldır
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
gelır gelır hemde ne mesajlar gelır :)) yurdumun ınsanı ne ılgınc sorular uretıyorr :)) alısırsın sende
![]() |
||
![]() |
||
|
burdan kimsenin olacağını düşünmüyorum ama dışardan ilginç msjlar gelmiyo değil :) |
||
![]() |
||
|
bız zaten dostuz yaa :)) anlasılan senın haberın yok
![]() fakat ben tunıng dusmanı degılım daha benı tanımıyorsun sen :)
|
||
![]() |
||
|
Uyarıyı biz yaptık hak hukuk Cecoli'min oldu. Olsun olsun ha o ha ben farketmez :))
Ego_Ist çevrende hakikaten +5 hp artacağını düşünen arkadaş var mı ? Lütfen onlarla tanıştır beni :)) |
||
|
||
![]() |
||
|
yinede teşekkürler, belki bununla birlikte araçlarının +5 bg artacağını düşünen arkadaşlar varsa onlar için iyi bi bilgi oldu :) |
||
![]() |
||
|
:):):):):) haklısın cecoli ilanı arkadaşım verdi bnm yerime, bende fakettim ama sonradan değiştirmedim..tabiki performans sağlamıyor,dış görünüş yüzünden öyle yazılmış heralde, aslında açıklama yapmaya da gerek yok diye düşünüyorum zaten burdaki herkez farkındadır bunun ;) |
||
![]() |
||
|
Tuning düşmanı cecoli :)) Benim olduğum heryerdesin gel uzlaşalım artık dostluk baki gelsin :))
|
||
|
||
![]() |
||
|
arkadasın satıyor oldugu egzoz ucu performans egzozlarının uclarına benzedıgı ıcın o ıfadeyı kullanmıs olsa gerek dıye dusunuyorum. muhtemelen o egzoz ucunun guc katmayacagını kendısıde bılıyordur
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |