![]() |
|
306 hakk. 1- 2 soru acilll.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 14:06 |
|
İkinizde güle güle kullanın. Yakışmış arabalarınıza.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
normal fıyat
|
||
![]() |
||
|
600 tl 12 taksit..
|
||
![]() |
||
|
jantları kaca aldın?
Düzenleyen CeCoLi - 16 Mayıs 2011 Saat 10:52 |
||
![]() |
||
|
anladım...
|
||
![]() |
||
|
sagolasın... benım jantlar 20 ofsetlı. dıkkat edersen senınkı gıbı ıcerıde durmuyor. ıste o 5mm boyle bır fark yaratıyor. kıyas edesın dıye gosterdım. senın jantında ofsetı 20 olsaydı boyle olacaktı. bende arastırmıstım ama o jantların 20 ofsetlısını bulamadım...
|
||
![]() |
||
|
çok yakışmış.. zaten beyaz arabaya ne yaparsan yap hemen kendini belli ediyor.... camlara film yaptırsan daha deli durur .. bu cam filmi tek bir renge yakışıyor oda beyazzzzzzzzz.. tartışmasız hemde..
|
||
![]() |
||
|
neyse sen begendıysen sorun yok. 20 olsaymıs cok daha guzel olurdu. zaten bu jantları satanların bazıları bıle 20 sanıyor ama degıl.
al sana buda benım jantlar
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
he 25 ofset... çok hoşuma gidince dayanamadım aldım... |
||
![]() |
||
|
rıce ederım kardesım... hayırlı olsun gule gule kullanmanı dılerım. fakat bu jantlar 25 ofsetlı degıl mı???
|
||
![]() |
||
|
cecoli özellikle sana bu konuda ciddi teşekkürlerimi sunarım.... sayende ofsetide öğrendim :) bu konuyuda böylelikle kapamış olduk arkadaşlar.. her kese teşekkür ederim..
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
OK
|
||
![]() |
||
|
aracın 2001 ıse platınıumdur bunların orjınal olcusu 185 65 14 tur sofor kapısındada yazar zaten. suanda uzerınde bulunan lastıkte yukarıda yazdıklarımızdan anlayacagın uzere dogru. lastıklerın ıyıyse kullanabılırsın yanı. bence zıyan etme.
gereklı bılgılerı gır unutma
|
||
![]() |
||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
ok... benim araç 2001 model yeni aldım üstünde 195*55*15 var tipsiz bir jant var hiç yakışmıyor o yüzden acvilen değiştircem.. lastikler bile roadstone mi ne..
|
||
![]() |
||
|
senın arac kac modeldı? orjınal lastıgın 185 65 14 degıl mı? bırde ıl-ılce bılgını profılıne yaz. arac bılgılerınıde ımzana yazda gorunsun
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
anladım abi..seni müsait bir zamanda arayacağım... anladığım kadarı ile kesinlikle 20 ofset olcak .. 15 jant olcak ve 195*55*15 lastik olcak ... doru dimi... seni dinlicem ve dediklerini yapıcam...
|
||
![]() |
||
|
gosterdıgın jantın 20 ofsetlısını alman lazım. bu jantların cogu 25 ofsetlı ve satana sorsan olur der... ama 20 ofsetlısı daha guzel olur onun ıcın 20 olmalı dıyorum. 25 oldumu yarım santımetre daha ıcerde olacak... bu janttan almaya nıyetlıysen senı kucukkoyde bır yere gonderebılırım...
|
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-pejo-206-15-inch-peplika-jant-4x108-43421463/detay/
şimdi bu jantı g.o.paşada buldum ben ama sanki kırmızı arabadaki jantla arasında fark var ??? sizce??
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |