![]() |
|
ciyk sesi 307 xt premium |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2013 Saat 23:29 |
Dizel araçlarda flanş varmı ki ?
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eksoztan kardeşim benim eski 307 de yapıyordu eskiden yay gibi birşey var orada o yapıyor bir sıkıntısı yok bir eksozcuya götür hallederler hemen
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
307 SW'nin alcaltilmis seklini pek cok kere gordum ama sizinkini merak ettim dogrusu. Aracinizin resimlerini uye araclari kismina koysanizda bir gorsek? |
|
![]() |
|
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
öğlen 4 gbi fln bi bakayım dedim şöyle bi eğildim ama nafile araba yere yakın altında bi kaç parçayı zor görüorum :)))))
|
|
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
aynısı bende oluyo egsozt flanşını değiştir serviste 10 TL
|
|
![]() |
|
muhammed43040 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir başka problemimde sinyal kolu otomatik olarak atmıyar el ile kapatmam gerekiyor normalmidir değilmidir bilgim yok arıza varsa nerden kaynaklıdır
|
|
![]() |
|
muhammed43040 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
inş egzos flaşıdır bi bakayım gres falan sürelim
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
egzos flanşı dedim bende servise ama bana ısrarla egr valfi dediler.
olmadı bende egzos flanşını değişeyim bi.. altı üstü kelepçe... |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
bu aralar lpg fln uğraştıkya bide oraya buraya git makinayla uğraşamıyorum bugun temizlik yapayım iç dış o sıra bi bakarım....
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Senin actigin konuyu hala takip ediyorum ve deneyip yazmani bekliyorum. |
|
![]() |
|
vala denemedim ama bugun bi bakayım :)))
|
|
|
![]() |
|
Sizin sorununuz duzeldi mi denediniz mi? Bu gibi yerlerde bakir gresi normal gres yagindan daha iyidir. |
|
![]() |
|
:)))) ona gres sür fln diyenler var deneyelim bi...
|
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Arabanın altında ;)
şaka bir yana tam yeri aklımda kalmadı ama sanırım ekzos borusunun motordan çıktığı yerdeydi ön tekerlerden 15 cm arkaya doğru ortada flanş denilen şey yaklaşık 6 cm çapında 0.5 cm kalınlığında bir halka çok pahalı birşey değil. bu arada ben flanşı değiştirdikten sonra o sesi arıyorum eğer bir zararı yoksa(daha tecrübeli arkadaşlar cevaplar)alışkanlık yapıyor :) |
|
![]() |
|
arkadaşlar ses dışardan duyuluyor gaza basıp çektiğinde oluyor ses egzosun ortasından geliyor diyenler var oralara bi bakıcam bakalım ne olacak....
|
|
|
![]() |
|
aynısı bendede var kardeşim :))) egzos flanşı dediğiniz şey tam nerde ....
|
|
|
![]() |
|
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Bende de oldu eksoz flanşı
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
egzos flanşı olabilir
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
AYNI SES BENDEDE VAR.
EGR VALFİ DEĞİŞMESİ LAZIM DEDİ SERVİS.AMA ACELESİ YOK DEDİ. HALA ÖYLE KULLANIYORUM BEN. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
gormek lazım aracı kardesım nerden ne geldıgını tam anlayamadım acıkcası :) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |