|
HKS Blow Off |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 16:56 |
Replıka ıcın 150 tl fıyat aldım... hatta odemeyı n zaman ıstersen o zaman yap dedı arkadasım... amacım orgınal urun almak cunku orjınal le replıka arasında buyuk ses farkı var....fıkır ıcın yınede tesekkurler dostum....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1. sınıf sıfır replika var 2. el hks bow fiyatına veririz diyor arkadaş.
Düzenleyen undertaker - 29 Nisan 2011 Saat 15:55 |
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
S.a. Dostlar Aracım ıcın 2.el orgınal HKS Blow Off arıyorum elınızde yada cevrenızda uygun fıyatlı yıpranmamıs cıhaz varsa onerılerınızı beklıyorum.. sımdıden emegınıze saglık....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |