![]() |
|
100 km = 14,6 LT |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 23:18 |
||
bence normal araç otomatik ve arkadaş dur kalk yapmış
![]() |
|||
![]() |
|||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aracınızın yakıtını mümkün mertebe değiştirmemenizi tavsiye ederim bir yakıt istasyonu ve marka belirleyip zorda kalmadıgınız muddetce oradan almanızı şiddetle tavsiye ederim nedeni herkesin yeraltı deposu özenle temizlenip bakımları yapılmadıgındandır işin içinde oldugumdan size tavsiyelerimi paylaşmaya devam edecegim
|
|||
![]() |
|||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu kadar yakmasi bana hicde mantikli gelmedi. ben c3 1.5 yukari dogru basmama ragmen 12 litre gosderiyodu
![]() |
|||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|||
![]() |
|||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
bende öyle tahmin ediyorum. arabayı hiç yormadım. manuel olarak kullandım. hızlamalarıda birden yapmayım. alalı 2 hafta oldu zaten. ilk baştaki yakıt tüketimi gözümü korkutmuştu ama uzun yola çıkınca farkı anladım ![]() sadece 2.viteste 300 devire kadar hızlanmıyor o biraz sinir bozucu.
|
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bende 90 km/h ile gittiğini tahmin ettim. 100-140 arası bu değerlerse çok iyi.
sonuç olarak 90-100 gitsen dahada düşermiş herhalde.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
hayır hocam 100km/s nin altına hiç düşmedim. genelde 110-120. max 140 la gittim.
|
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
max. 140 la gittim. genelde 110. 100'ün altına hiç düşmedim. 3 yerde ışık vardı o kadar. bide ankara çevre yoluna girişte biraz yavaşladım.
|
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
nekadar sürat yaptın
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
bujileri değiştirdim lastiklerin basıncını kontrol ettim. bu gün eskişehir-ankara(kazan) / (kazan)ankara-eskişehir arası gidip geldim toplam 550 km yol yaptım. Km.de 0,30 krş yaktı
![]() mutluyum
![]() |
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
||
mantıklı ama yapcaklarnı pek sanmıyorum denemekde fayda var
|
|||
|||
![]() |
|||
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
||
ya lpg taktırmak isteyenler bi toplansak şöyle 10-15 kişi olsak bir yere gidip güzel bir pazarlıkla iyi bir fiyat alsak ne dersiniz? iyi olmaz mı:)
|
|||
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
|||
![]() |
|||
gunaycaliskan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gunaycaliskan
||
vay beee, bende yeni 2003 model 307 sw aldım, geçende bi ölçüm yaptım km de 40 kuruş yaktı diye az daha intihar edecektim, iyiki etmemişim :D
(bu arada yarın sabah "sağlam bir ustaya" atiker marka lpg kiti taktırıyorum)
|
|||
![]() |
|||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
||
Çok yakmış kardeş normal diyenlere kulak asma bir göster derim aracı
|
|||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|||
![]() |
|||
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
||
derhal lpg taktır !!!
|
|||
saygılar...
|
|||
![]() |
|||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
||
Km hesabı ile baktığında aracın fazla yakmış hemde oldukça fazla.
Fakat atlamaman gereken bir konu var kısa mesafe araç kullanımları aşırı dur kalk yapmak yakıtını gözle görülür ölçüde etkiler. Örnek verecek olursak iş yerime mesafem 5km. gidiş geliş 10km. 50liralık benzinle sanırım 12lt civarı 100km yapıyorum ama aynı benzinle hafta sonları dolaştığımda çok fazla trafiğe girmeden 170-180km yol yapıyorum. Kullanım şekline göre yakıt normal bence emin olmak istiyorsanda testini daha uzun yol giderek yap derim. |
|||
206 xt 1.6 110hp
|
|||
![]() |
|||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
||
60 tl yakmış yaa. yuhh
|
|||
2003 model 206
|
|||
![]() |
|||
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
||
ben ilk aldığım 2-3 günde sürekli çatalca sefaköy arası kullandım ve km'de 34 kuruş hesapladım 1.6 otomatik 206'da... 3-4 gündür de genelde çatalca içinde kısa mesafeler gidiyorum. 170 km oldu depo neredeyse yarıya indi. takriben 50 kuruş yaktı gibi. şehiriçi bile olsa kısa mesafe ve uzun mesafe arası çok fark ediyor.
ayda maksimum 200 -300 km yol yapan biri olarak pek sorun etmiyorum ama 2-3 ay içinde ben de lpg olayına gireceğim. eski aracımda 5 sene hemde kara düzen bir sistemle çok rahattım. bu yüzden usta bir yerde lpg taktırıp tuvalete bile arabamla gideceğim kısmetse :)) |
|||
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
|||
![]() |
|||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
||
Benzinde şuan ortalama 7,4 Lt / 100 km de
![]() LPG de 9-10 lt / 100 Km arası
|
|||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
100kmde 10 litre ile seni hemen arkandan takip ediyorum sağ gözüm ibrede sol gözüm yolda
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |