![]() |
|
siyah çıtaları boyamak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 Saat 20:53 |
||
Şahsen ben kendim tavan çıtalarında boya dökülmeleri olduğu için söktüm ve tel zımpara makinası ile zımparaladım. Biraz kenarındaki lastiklere kaçırdım lastikleri eridi. Daha sonra siyah tampon boyası ile boyattırdım arkadaşa ve 1 gün bekledi. Şu an taktım araca, çok çok iyi oldu diyemem, kötü oldu da diyemem ama vasat diyelim :) Zımpara yaparken çok dikkat edilmesi gerekiyor onu öncelikle söyleyebilirim.
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
işte siyahı diğer boyalara çevirirken astar gerekiyor. biliyorum da. benimkiler gri. orijinal siyaha cevirirken de mi boyadan önce astar gerekiyo onu tam bilmiyorum..
|
|||
![]() |
|||
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
||
Bende çıtaları boyamak ve tamponumu boyamak istiyorum.
1. soru çıtaları ve tamponu nasıl sökerim elimde kalmasından korkuyorum. 2. Ne ike zımpara yapıp boya ve cila atacağım maliyeti ne tutar ?
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Diğer sorularınızın cevabını bilmiyorum ama astar atmazsanız boya zamanla dökülüyor.
|
|||
![]() |
|||
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
||
Arkadaşlar konunun üstünden çok zaman geçmiş ama. Ben aracimin citalarini ve biyiklari fln tekrar eski haline getirmek istiyorum. Yani siyah yapmak istiyorum. Bunun için zimparadan sonra sprey akrilik mat boyami kullanacagim. Ayrıca siyah boyadan önce astar ve boğadan sonra vernik gerekir mi? Yardimvi olur musunuz?
|
|||
![]() |
|||
emp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
||
Bugün söktüm, dediğiniz şekilde teşekkürler:)
|
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ileri doğru bastır sonra arabanın arka kısmına doğru bastırarak ittir çıkıyor
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
emp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
||
Eski konuyu hortlatıyorum fakat kapı çıtaları tırnakları kırılmadan nasıl sökülüyor?
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ben onu murat abiye sorayım varsa şansın o ayarlar kendisi orjinal parça getirip satıyor
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
oooo harika olmuş eline sağlık :) ben baktım önce görememişim kusura bakma iki hafta izindeydim forma giremedim internet yoktu gittğim yerde .metin abi şimdi şu kaput için amort.kaldı onuda yapalım tam olacak :) |
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
cesaret ettim yaptım teşekkür ediyorum bilgilerin için. ressimler 5. sayfada kaldı oradan bakabilisin.
![]() |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
metin abi sonunda cesaret ettin gaiba resimler nerede nasıl oldu ben sana ne zamandır yap diyorum :) hadi hayırlı olsun
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
![]() |
|||
||
albayım ve ahmetim dediğinizi yaptım yorumları alayım artık bakim,
|
|||
|||
![]() |
|||
||
öncelikle para lazım, bunları yapmak nerden baksan bi 5 ayı alır çünkü ödemelerim var onlardan kurtulmam gerekli şimdilik böyle devam (:
|
|||
|||
![]() |
|||
taytay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
||
|
|||
kiraz kırmızı 98 106 gti
EA 1434 |
|||
![]() |
|||
||
hakangümüş, çok teşekkür ederim.
farklı olarak farların içinide gövde rengi yapacaktım ama ısıya dayanma konusunda çekindiğim için vaz geçtim. belki siyah yapablirim farları ama zaman lazım.
Düzenleyen metin - 07 Temmuz 2011 Saat 11:11 |
|||
|||
![]() |
|||
||
taytay aklımda aracı siyah ve kırmızı ile kombine etmek var,
aracı komple kırmızı yapıp, siyaj jant, siyah far, siyah stop ve siyah film yapmayı düşünüyorum bu daha ilk adım.
jant olarak da siyah renkli ve dış kenarları kırmızı jant düşünüyorum
örnek olarak bunun gibi,
tabi şekli böyle olmayacak sadece renk uyumunu göstermeye çalıştım.
|
|||
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
taytay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
||
![]() Düzenleyen taytay - 07 Temmuz 2011 Saat 10:42 |
|||
kiraz kırmızı 98 106 gti
EA 1434 |
|||
![]() |
|||
||
ilgine teşekkür ederim tabi zevkler ve renkler göreceli bir kavram herkezin farklı oluyor. Ben yaklaşık 1 sene siyah haline doydum birazda renkli haline doyayım dedim (: birde bazıları solmaya bakım istemeye başlamıştı.
bu arada yorumun da "cıkatlı" derken ne demek istediğini anlayamadım (:
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |