![]() |
|
Orjinal teyb ve hoparlörler 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 23:02 |
Eğer çıtaların plastik tutan kısımlarını kırmadan çıkarmak istiyorsanız kapı iç kaplamasını ve yalıtım malzemesini sökmeniz gerekiyor. Çıtaların tutan kısımlarını göreceksiniz kapı sacında. Onları elinizle sıkmanız yeterli oluyor "pıt" ederek çıkıyolar. Ben öyle çıkardım ve yalıtım malzemesinide değiştirdim kalınıyla.
Düzenleyen motoberk - 19 Nisan 2011 Saat 23:04 |
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
müzik kulağı diyoruz ıste buna |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o parçanın ses yaptığını içeride ses ha gayret sonuna kadar açıkken nasıl anladığını çok merak ettim, içerde o kadar yüksek ses varken aracın dışındaki parçanın sesinin duyulmaması gerekir ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çıtaları sökerseniz yenisini takmanız gerekecek. çıkartırken çatlatabilirsiniz. yenileride sağlam olduğu müddetçe ses yapmazlar zaten. anlamadığım şey ordaki sesi nasıl aldınız
![]() saygılar
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
oo tam resmini buldum :D kapı çıtaları http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjgu-5MRjgAyL8IH1xy7Zi5ppnYTR7U77CBlgIz7GHNHM-_v_M&t=1
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
yok tam belirtemedim sanırım aracın dışında kapının ortasındaki çıtalardan bahsediyorum
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
aradaki boşluğun olması lazım, yoksa cam çalışmaz. Düzgün, işinin ehli ve bu arabayı bilen bir kaportacıya derdini anlat, çözülüp çözülemeyeceğini o söyler sana. |
|
![]() |
|
onu deneyeceğim kesilecekmi kesilmeyecekmi bkalım. çıtalara nasıl biçözüm bulabilirm? kapılarla arasında boşluk war hopalor titrettikçe kapılara çarpınca titriyor ses yapıyor.
|
|
![]() |
|
"zıngırtı" eğer döşemeyi tutunca kesiliyorsa hoparlörler sağlamdır. Döşemeyi söküp güzelce izolasyonunu sağlamak gerekir, işinin ehli birisinin yapması makbuldür yoksa sesten kurtulacağım diye sesi arttırırsın
|
|
![]() |
|
Merhaba sayın abilerim, bi kaç sorum olacak.
Hoparlörlerin sesini biraz açınca döşemeler zangırdıyo aracın dışındaki çıtalarda titriyo üstünü tutunca yani kapıya doğru bastırınca zıngırtı kesiliyor. Döşemeleri denemedim aklıma gelmedi o an. Eğer hoparlörlerde sorun yok olduğunu farzedersek , döşemelerdeki ve çıtalardaki bu sinir bozucu sesleri nasıl sustururuz. Hoparlr ppatlaksa değiştircez zaten yapcak bşy yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |