![]() |
|
ya şu araç full boyalı olsa ne olur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 19:30 |
|
aman benim işi halletmeden delirme de :D
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
sen beni dinle gti al
|
||
![]() |
||
|
konyadaydı o araç bu daha az km yapmış hem o adam pek güvenilir konuşmadı sesi pek sevmedim :) bu araçtan tek farkı tampon çıtası griydi onuda hallederiz ufak detaylar hem bunun ön farlar led ve motor az kullanılmış tabi araca baktırmadan almam bakıcam. bize yakın bide giresun ... olur bu iş... :)
|
||
![]() |
||
|
yozgattaki arac daha temiz di
|
||
![]() |
||
|
=) ömrümü yedin sana daha bişe sormıycam.sana sorentonla mutluluklar dilerim... :) |
||
![]() |
||
|
ilanı yorumlayım. araba hiç hoşuma gitmedi. kilometresi dusurulmus gibi. pert kaydı varmı acaba onada bi baktır :D
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hadi hayırlısı.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
bizde tampon savururuz bulurz bişeyler...allah aşkına bu kadar gti diyeceğine bi abu ilanı yorumlara keyfimiz yerine gelsin Düzenleyen darknes0808 - 17 Nisan 2011 Saat 18:10 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
pardon ama onden ceker bi araba ile nasil drift yapmayi dusunuyorsun ki :D. ama ben sorento ile istedigim gibi drift yaparim :D
|
||
![]() |
||
|
bi şu quicki alıyım hayırlısıyla sana drift videoları hazırlıycam.ulan diyceksin satıyımda şu sorentoyu alayım bir quick. |
||
![]() |
||
|
sen GTI dan vazgeçme. benim sozumu dinle pişman olmazsın. yoksa karışmam :D
|
||
![]() |
||
|
ben quickede tarz yapayımda izle sen o dediğin işleri bana gti deme allah aşkına 1.4 benzinli almak bile hoşuma gitmiyo şu durumda :)
|
||
![]() |
||
|
11 i quiksilver e verirmiyim ya :D sen GTI al beni dinle. hem benim dediğim işlere daha yatkın gti :D
|
||
![]() |
||
|
Link ver de bakalım..
|
||
![]() |
||
|
şahane bi araç bulmuşum fiyatta anlaşırsak alır almaz fotoları burda... 2000 model sunroof 90000 km bir quickte olan herşey var sadece full boyalı artık o boya mevzusunuda aştık.11.000 tl de diretir gibi ama inşallah fiyat kırdırıım...
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
boya düzgün yapılmışsa ve araç ağır hasardan çıkmamış sürüşü mekaniği güzelse alınır tabi neden alınmasın.
amcam 2001 de bursa opel bayisinden 0km astra aldı aracı 10 sene kullandı 95.000km de sattık yeni golf alacaktı diye. satarken alıcılar çıktı geldi araca baktı gösterdiler ki ne görelim aracın sağ ve sol arka çamurluklar boyalı çıktı. aracı amcam kendisi kullandı 10 sene kimseye vermedi bile yani uzun lafın kısası aracı 0 alırken bile bayi boyalı vermiş. bunun çok örneklerini de duydum sonraları. yani boyaya takılmayın fazla, aracın kondüsyonu iyi ise kaporta boya işlerini kendiniz istediğiniz yerde rahatlıkla yaptırabilirsiniz. 10 yıllık arabada gram boya olmamasındansa yeni boyalı olması daha iyidir bence :)
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
komple boya olsa ne olur?onemli olan boya isciligi + arac kaportasında 1 degisen 2 degisen olsa sıkıntı yaratmaz saselerinde direklerinde sıkıntı olmadıktan sonra motoruda saglıklı olsun rahat rahat binersin...sende gozun gibi bakıcaksın tabiki...:) |
||
StOcK 99 106 S16/GTI
|
||
![]() |
||
|
yok kanka valla ciddiyim. komple orijinal di
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |