![]() |
|
Modifiye yapılmalı mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 09:42 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Trakya gezisine bizim modlu 106 ile gelince gormeyenlerın kararı degısır umarım :/
|
|||
![]() |
|||
||
ben arabama jant ve lastik uygulaması yapacağım ama aracı yere yaklaştırma işlemi yapmayacağım. Çünkü bizim buralarda yollar çok kötü ve şehir içinde çok yüksek kasisler var. Geçenlerde 106nın kasiste asılı kaldığını duydum. :)
|
|||
![]() |
|||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
||
206 ların camurlukla lastık mesafesı 5 paramak sığıyor gelde düşürme şimdi dürmeden hıc bişeye benzemıo 16 jant taktınmı guzelde 206 tadından yenmez. ben 206 da body kıt begenmıorum mesela ve yaptırmam. ama pıstırmak ve jant şart.. bunların maliyetide ön takım güle seven dikenıne katlanır :)
|
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
olmaz olurmu olur tabi ben kullanıyorum 195 45 16 jant hem yol tutuşu güzel hemde performansı arttı tabi birazda yakıt sarfiyatı arttı tabi
|
|||
![]() |
|||
||
Güzel Olur Tabiki
Bende Aracımda Değişiklikler Yapmaya Başladım Ama Çok Abartılacak Şekilde değil Görünümünü Etkili Bir Şekilde Değiştirmekte Güzel Bir Modifikasyondur. |
|||
![]() |
|||
||
Bence arabamızı zevkimize göre kişiselleştirmek ve az da olsa görüntüyü güzelleştirmek gerekir.
Mesela aracın orjinal lastik ebatlarından yola çıkarak lastik tabanını ve yanak kalınlığına çok az oynamalar yaparak araca daha güzel bir görüntünün yanı sıra daha iyi bir yol tutuşu da sağlanabilir. 206 için konuşuyorum: orjinal lastik: 175/65 R 14 benim istediğim ise 195/45 R 16 Güzel olmaz mı? |
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
modifiye demek cok geniş yanı bi spoiler takmakta modifiye turbo takıp arabanın gucunu 2ye katlamakta modifiye :)
|
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
merakla bekliyorum kardeşim resimleri :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
valla uzun aradan sonra bi gireyim dedim işler yoğun biraz pek giremiyorum :)
|
|||
![]() |
|||
||
Katılıyorum Kardeşim Yeni Resimlerimi Görünce Bana Hak Vereceksiniz... |
|||
![]() |
|||
||
Eyvallah Kardeşim .... Zaten Öyle Apachi Tarzı Modifikasyonlar Demode Oldu... Aracımın Yeni Resimlerini En Geç Salı Akşamı Sizlere Sunacağım Benim Beyaz Aslan Evrim Geçirecek Allahın İzniyle Powered by CeCoLii & ΛLBaaY_DeMi®©aN Coming SooN... |
|||
![]() |
|||
muratcantona ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2011 Konum: İstanbul - Cadd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratcantona
||
modıfıye yapmalı tabıkıde kısılerın kıslıgını yansıtır sonucta bır tur kısılestırme olayıdır
|
|||
Peugeot 206 1.4 HDİ
Renault Laguna 1.5DCİ |
|||
![]() |
|||
||
Aynen Kardeşim Bende Katılıyorum... Yanlış Anlamayın Bende Modifiyesiz Arabaya Binmem Benim Bu Konuyu Açmamdaki Temel Sebep Araçlarımızın Taşıyamayacağı Yükteki Modifikasyonlar Araçlara Haddinden Fazla Masraflara Yol Açmaktadır. ![]() |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
modifiyesiz bir araca binmem kanka :) |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Abin görmedi demek görünce asacak seni kesin beğenmeyecek güzelim arabanın içine ettin falan haha ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Zaten abin olmasa işin yaş lan ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
benim için MOD suç değil yaşam tarzıdır :) ve öncelikle bindiğm araçlarda önce mod durumuna yapılması gerekenlere bakarım :) cunku orjınalı cok kotu be abı :D zaten aldıgım aracta garantımı var sıfır alsam neyse :D 2003 model arac param olsa cok guzel sekıller cıkartırım aracıma ama maddı sıkıntı ıste anca bu kadarını yaptık ıns. yaza dewam edıcem abım bı gelsın askerden |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |