|
radyo |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
scepter
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2013 Saat 18:45 |
hocam bende de 206+ var rds için gittim bu modellerde yok dediler bide bişey sorcam orj teyp kullanıyorum 6 ay sonra cd takayım dedim ve mp3 çalıştırmadığını gördüm cd demi sorun var yoksa teyp track mı çalıştırıyor
|
|
206+ 2012 urban move 1.4 hdi 70 hp
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam merhaba, Yetkili servisler aracın radyo ayarlarını avrupa yaparlarsa açılıyor. Tek başına RDS için bir ayar yok galiba. Ben yaptırdım ama prosedürü izleyemedim. |
|
sanyo
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba...
Bu işlemi nasıl yapıyorlar acaba? Ben servise gittim bağladılar aracı bilgisayara baktılar böyle bir ayar yok dediler? Acaba hangi serviste yaptırdınız? Arayıp sorsam ayrıca ekran görüntüsü atabilirmisiniz radyoda isim yazarken... Teşekkürler...
|
|
denizcAn
1. Vites 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimde RDS Aktif Değildi Dün Açtırdım. Hoparlör Var Arka Kapılarda
|
|
nedim83
1. Vites 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servise gidiyorsun.Teyp de RDS'yi actiricam diyosun acilio,yani yüklü ama aktif degil.bilgisayara baglayip aciyorlar..arka kapılar içinse bazi 206+'larda arka hoparlör var,bazilarinda yok..teypte sağda nota işareti olan bi dügme var,ona basın "F-R" gelene kadar tektek basın..Front:ön, Right:Arka..yukari-aşağı tuşları ile "R" kismina gelin,ses yoksa hoparlör yoktur.serviste uygun birşey takarlar,tabiki tesisati ile birlikte..
Düzenleyen nedim83 - 15 Nisan 2011 Saat 12:11 |
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
aspava
1. Vites 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar 206+ pulus aracın. radyo yayınlarında kanal isimleri çıkmıyor örneyin kral efem yazılar. birde arka kapılarda kolon varmı varsa nasıl ayarı
|
|
Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin ASPAVA
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |