![]() |
|
328 i bmw |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dejavuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 09:48 |
teşekkürler
|
|
306 gti 6
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
dejavuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
306 gti 6
|
|
![]() |
|
328 i güncel
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bıturbo = Twınturbo = cıft turbo :)) hepsı aynı sey zaten...
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Karışıklık olmasın, 335i twin turbo dur (alt devirleri beslemek amacıyla) biturbo olarak geçer 306hp, fakat 2011 den itibaren tek turboya düşecek. Stock turbolar 0.4 bar basıyorlar ve aracın gücü yurt dışında zaten 306 değil 320 küsür çıkıyor. Fakat TR de 306hp, yok arkadaş ben maplerim derseniz o güçlerin çok üstüne de çıkar. Bu arada inşallah hayırlısı olur ve hak edene gider aracınız, başlığınızı kirletmek veya konuyu saptırmak değildi amaç. Kusura bakmayın.
Düzenleyen undertaker - 15 Nisan 2011 Saat 10:34 |
|
![]() |
|
ben 306 bg bılıyorumdum. sende 350 deyınce dahada guclendırmısler dıye dusundum. fakat sıtesıne baktım hala 306 bg yazıyor :))
Düzenleyen CeCoLi - 15 Nisan 2011 Saat 10:12 |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
yok hocam, 335i diye cikan arac 3.0 litre bi turbo 350 bg.
|
|
![]() |
|
306 bg ne zaman 350 oldu kemalımm :)
bmw Turkıye ye gonderdıgı modellerın ıcerısınden 5.30İ yı kaldırmıs. benzınlı tek secenek 5.35i ve bu 306 bg makıne
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
BMW denince akan sular durur. (Maziye giderim ben :-) )
Hayırlı satışlar kısmeti bol olsun güzel araç.
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
son kasada 3.0 litre 350 hp guc ureten biturbo motor yaptilar cemcigim ;)
|
|
![]() |
|
pardon ama 2.8 motorlar v6 degılkı :)) duz 6 sılındır...
bmw nın 4 lt ve yukarı motorları V makıne.
bunun harıcınde arkadasların yorumlarına katılıyorum 2.8 makıne cok guzel. sakın kullanıldıgında da yakıtı 2.0 kadar.
yalnız 3 kasa 5 e gore bıraz daha serı olur. agırlık farkından dolayı...
daha yenı modellerde 193 bg 2.8 ı kaldırdılar 230 bg 3.0 yaptılar. son kasada daha da yukselmıs olabılır. Düzenleyen CeCoLi - 15 Nisan 2011 Saat 09:23 |
|
![]() |
|
dejavuer kardeşim forum sayfamızda yeni üyelerle tanışmak için "
üyelerimizi tanıyalım" başlığı altına yeni konu açıp kendini tanıtmanı
rica ediyorum.
Saygılarımla. |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
5.28 bindim bi sene v6 tadından yenmiyordu
bmw dedin mi orada duracaksın... araç gayet güzelmiş bu arada
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
araç harika ama yakıta ve vergisine güç yetmez küçük bütçeler için zarar ama ne kaçar maşşallah tertemiz görünüyor |
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
temiz ve orjinal görünüyor.
aslanımı almadan önce BMW düşünüyorsum. Çok sağlam ve güçlü araba. Hayırlı satışlar. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Gayet temiz duruyor,hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |