![]() |
|
aracım sola çekiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 20:00 |
bende başıma gelen olayı anlatayım kalitesiz bir lastik almıştım bundan öncekiaracımda sıfır nede olsa demiştim ucuza kaçmıştım ancak aldığım lastiği 8 kere balans yaptılar bir türlü tütreme sorununa çözüm bulamadılar baktılar olacak gibi değil bende elimde fatura var ya alın yada sizi mahkemeye vereceğim dedim ve lastikleri geri iade almışlardı.Şİmdiki aracım 307 geçen ön takımı yaptırdım rot balans yaptırdım araç sağa çekiyordu lastikleri yer değiştirdeiler bu sefer sola çekti yani sorun lastikte zamanla yeni bile olsa içindeki teller kırlmasından kaynaklı sağa sola çekiyor şimdi güzel iki tane öne sıfır lastik alacağım tabi bütçe ayırabilirsem :)öncelik baskı balatada şimdilik
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani lastik kötü olunca rot balans ayarı da yapsan çekme devam eder. havadan olma ihtimali de zayıf bence, eğer çekme fazlaysa tabi...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
good year en kötü lastik markalarından biri. usta demişti. çekme fazla değilse kullan eskiyesiye...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hava dan da olabilir, diğerine göre daha inik ise lastiğin kenarları tutunur daha şişik ise sadece lastiğin ortasından tutunuz doğal olarak tam yapışamaz bu yüzden de yapabilir. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Hava basıncının etkisi olur, önce bir sağ sol değişmeli, çekme yönü değişirse lastikden değişmezse frenlerin birinin sıkı olması gibi bir ihtimal de olabilir.
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
lastikler daha 8 aylık sıfır aldım toplam 7000 km yol yaptım, goodyear efficiengrip rot balans yaptırdığımda önlerdekini arkaya arkadakileri öne aldı usta lastik havaları etkili olabilirmi |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sol lastik sağa göre daha iyi tutuyorsa kendine doğru çeker diye düşünüyorum. Düzenleyen metin - 14 Nisan 2011 Saat 09:05 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Cemin dediği gibi olma olasılığı çok yüksek, lastik havaları eşit ise, söküp yer değiştirip tekrar denemeniz sorunu çözme yolunda ilerleme kaydetmenize yarayacaktır. Kolay gelsin. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lastıkler bırbırınden farklı mı? desenı bıle yanı...
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
selam arkadaşlar;
arabam her kalkışta sola çekiyor yeni öndüzen balans ayarı falan yaptırdım ama sorun devam ediyor sizce ne olabilir.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |