![]() |
|
206 GTİ HAVALI SÜSPANSİYON |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 14:57 |
tabi abi orjinal yok zaten özel olarak yaptıracaksın 2000-3000 tl den aşağı olmaz.
anca sertlik ayarlıo amortisörler duymuştum onların yükseklik ayarlıları da vardı sanırım elle ayarlıyorsun olursa öyle olur oda belki (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sızın o soyledıklerınız cok extrem mevzular... onların uygulama malıyetlerı yuksek
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben fuarda sarı bir citroen saxo da görmüştüm yorutube de de 307 de görmüştüm uygulama yapılabilir yanlız hidrolik pompalarını nereye yerleştirirler bilmiyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hidrolik sistem 1500 tl ve üstü fiyata takılıyodu galiba bence değmez
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
206 ıcın oyle bır sıstem yok. zaten her cıtroende de yok. suanda sadece C5 te var. dıger hıcbır modelınde yok. ayrıca o cıtroenlerdekı sıstem havalı degıl hıdrolıktır. aracın yukseklıgını hıdrolık basıncı ıle degıstırır... boyle bırseyı aracına yapamazsın hıc ugrasma :)) egerkı aracın cok alcaksa bıraz yukseltırsın olur bıter...
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR, BEN 206 GTİ ARACA CİTROEN'LERDEKİ GİBİ HAVALI SÜSPANSİYON DÜŞÜNÜYORUM.MALUM YOLLARIMIZ ÇOK KÖTÜ, GEÇENLERDEDE ALT TAKIMI ZEDELEDİM. YAPILABİLİRMİ BÖYLE Bİ SİSTEM? VARSA BİLE PAHALIMIDIR?
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |