|
Basınçlı yıkama makinası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 Saat 17:38 |
|
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
linkteki ürünü 05.08.2008 den beri kullanıyorum. tık demedi.. tavsiye ederim
saygılar
|
|
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Black&Decker sipariş verdim isteyen olursa yıkarken videolarım bakalım memnun kalacakmıyız :) yorumlar için ayrıca tşk. arkadaşlar çok teşekkür ederim. |
|
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
mesela Bosch'ta iyi bir marka yorumlara bakıyorum olumsuz hep. en son Black&Decker karar verdim. ayrıca metal olup olmadığını nasıl örenicem su giriş metal ağızlı olup olmadığını müşteri hizmetlerini arıyım o zaman :)
|
|
pachito
1. Vites 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bendede aynı makinadan var gayet memnunum , yalnız bu tarz makina alırken dikkat emen gereken unsur , su giriş ve çıkışını kesinlikle plastik olmasın , zamanla kırılıyor , tecrübe ile standart :D
o yüzden alırken kesinlikle su giriş ve çıkışı metal ağızlı olmasına dikkat et derim , aynı ürün koçtaştada var sana tavsiyem kesinlikle görerek alman :)
makinaların tek sıkıntısı şampuan haznelerinden yıkamacılardaki tazzikli şampuan atmaması , onun dışında hem marka olarak hemde kalite olarak tavsiye ederim
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Basınç az olursa aracı temizlemez.
Basınç çok olursa aracın boyasına zarar verir. Orta karar bişey al. Black&decker iyi bir markadır. Hepsiburada.com iyi bir alışveriş sitesi. |
|
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
kullanan yok mu arkadaşlar aranızda? Black&Decker karar verdim sanırım
şu daha iyi o kadar para verme bunu al diyen varsa paylaşsın yok yere araştırma yapmadanda almak istemiyorum :) ama markası ve özellikleri kalitesi beni bu markaya yöneltti
|
|
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
total yıkama tesislerinde yaz günü ayağımın üzerinden geçirdim yanlışlıkla terlik vardı deriyi soydu :) istemeden yaşadım öyle bir olay tecrübe kazandık yani ondan sonra artık daha dikkatliyim :)) müdür bu galilee senin verdiğin linkte yorumlar hep olumsuz basıncı az demişler bosch içinde öyle demişler KL 1800 aklıma yattı gibi ama senin dediğin özellikler var mı bilmiyorum detaylı yazmamışlar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Satın alacağınız üründe tabancasında tetik sisteminin olmasına dikkat edin. Tetik sistemine bastığında su püskürtmeye başlar, tetiği bıraktığınızda suyu keser ve gerçekten su tasarrufu sağlar.
Ürünlerin birçoğunda tetik sistemi olmasına rağmen yine de dikkat etmeniz için uyarmak istedim. Tabanca ucunda suyun püskürtme şeklini değiştirebileceğiniz bir ayar kısmı olursa suyu noktasal püskürtme veya yaylım püskürtme ayarı yapabilirsiniz. Mesela bahçenizin beton zeminindeki kirleri çıkartmak için noktasal püskürtme yaparsınız, arabanızı yıkarken yaylım püskürtme yaparsınız. Arabanızı yıkarken boyalı kısımlara ve lastiklere çok yakın bir şekilde püskürtme yapmayın. Püskürtme yaparken vücudunuzun herhangi bir yerine çok yakın su basıncı gelmemesine dikkat edin. Basınçlı su bıçak etkisi yapar. Umarım verdiğim bilgiler yararlı olur. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buna benzer bir ürün (100bar basınçlı) amcamda var, geçengün denemek için arabamı yıkadım, çamurluklardaki çamurların hepsini çıkartmadı.
İmkanın el veriyorsa bence basıncı yüksek bir makine al. http://www.hepsiburada.com/Liste/galilee-ghpw-2000-170-bar-basincli-yikama-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=hrgalileghpw2000&categoryId=34001222 |
|
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Merhaba arkadaşlar, Basınçlı yıkama makinası almayı düşünüyorum. fiyat ve kalite açısından hangisi daha iyidir kullanan duyan bilgisi olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz.Einhell BT-HP 160 kullanan arkadaş var beklidiği gibi çıkmamışyani 160 bar püskürtmüyor süngerle üzerinden geçip tekrar yıkayınca tertemiz oluyor dedi. Benimde almak istediğim bikaç model var aralarında fazla fiyat farkı yok hangisi alınır sizce ?
Düzenleyen tigerland - 11 Nisan 2011 Saat 01:45 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |