![]() |
|
206 gti kullanıcıları yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
byu01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: ant-ist-t.dağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 01:35 |
yaktıgı benzının hakkını verıyor kardes 3 tane yuzaltı degıstırdım araya palıo soktum olmadı 206da karar kıldım gayet guzel hor kullanılmamıs bulursan kacırma
|
|
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZATEN ADAM BASKASINA SATMIS
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
206_arda_+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: sarıyer/ İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
Valla ben sattım kurtuldum arkadaşım. bence sakın alma. yaktığı benzinin hakkını veremiyor. yazık o paraya.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
Sedat Yıldırım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Çok teşekkür ederim kardeşim,ne güzel cevap yazmışsın. Misafirperverliğin ne güzelmiş. |
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
106_arts hoşgeldin.
Vealeykümselam Sedat Yıldırım. Foruma yazı azmadan önce forum kurallarını bir okuyuver. Yeni konu açarak (başkasının konusuna dalarak değil) kendini tanıtıver. Sonra bak sorularına ne güzel cevaplar alıyorsun.
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
motoru sağlam bir araç 206 gti ama bence performans için bence hakkını veremiyor,lpg de düzgün bir sistem ile sorun yaşamazsınız,vergi de yıllık 800 tl civarı yanlış hatırlamıyorsam,stock makinler içinde bu aracı geçemeyen yok diye bilirim,180 hp yapmak çok zor değil,çünki rc motoru ile aynı blog üstüne kurulu bir motor,fiiyatları tabi çok cezbedici.
arkadaşlarımızdan birisi 328 lerden falan bahsetmiş ama 0-400 mt diye belirtmiş,bu durumuda göz önününde bulundurun.Ama gerek şekil gerek aksesuar bakımından çok zengin bir araç bence çok iddalı olunmayacaksa,güzel ama ciddi performans beklentin varsa durumları ayarlayıp Rc almak en mantıklısı.
|
|
![]() |
|
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
206 gti hem 106ya gore konforlu hemde guclu orjınalıyle kalkarsan 106 1ve2. vıteste bıraz zorluo sora 206 koparıo rahatca tavsıyem al 2001 ınde pıyasa temızı 15000 gozden cıkar herseyın hayırlısı acele etme bence enıısını bul onu al
|
|
41 u 6900
bugatti matte red 206 GTI |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
cok zarar etmısın dostum 1.4 206 alınıpta polo verılırmı hemde o kılometrede bide para vermıssn üste senı bıraz kandırmslar gıbı geldı bana
|
|
![]() |
|
Sedat Yıldırım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Esselamunaleykum ve Rahmetullah.
Merhaba arkadaşlar,ben Peugeot 2002 model 206 XR benzinli otomatik vites araç aldım. Bende 2000 Model Volkswagen Polo Cilassic Trendline vardı çift hava yastığı ve kılimalı. Metal grisi renkte, Orijinal 79 Kilo metre de.Bu aracı verdim,üstüne de 750 TL. Aldığım 206'ın 4 adet sıfır 15 inch çelik jant ve dört adet de sıfır 15 R 195/65 lastikleri vardı. Tabi jantlar ve lastikler Çin malı.Bu takasdan acaba zarar mı ettim kar mı? Birde 15 inch cant ve lastiklerle benzinli kilometre de 500 Kuruş yakıyor, aracı kullanırken de hiç sıkıştırmadan devrin de kullanıyorum mümkün olduğunca. Lastikleri 14 inch 175/70 yapsam yakıtta ne kadar fark eder acaba? Birde bu 15 inch lastiklerle kilometre de 500 kuruş yakması normal mi,yoksa araçta bir problem mi var acaba? Bilenler bana yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden Allah Azze ve Celle razı olsun. Düzenleyen Sedat Yıldırım - 04 Nisan 2011 Saat 20:41 |
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Ben tam hayırlı olsun güle güle kullanın diyecekken, başkasına satıldığını okudum.
Hayırlısı olsun. Umarım daha iyi bir araç bulursunuz kendinize. Kısmet demek ki değilmiş.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
daha almadım ama alıcam inş
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Herseyde bir hayir var. Belki altindan baska bir is cikacakti, kim bilir. |
|
![]() |
|
kaporasını verdıgım halde baskasına satılmış arac oyuzden almadım . ama böyle adamdan araba alacagıma almadıgım daha iyi olmuş
|
|
![]() |
|
orjınal fara xenon takacaksan xenon kıtın bıraz kalıte bırsey olması gerekır dıye dusunuyorum. cok ucuz kıtlerde halojen fara taktıgın zaman ısıgın huzmesı bellı olmuyor ve her yere ısık sacarak dunyayı aydınlatıyor :)) boylece hem sen onunu gormuyorsun hemde karsıdan gelenın gozunu kor oluyor :))
burada o sekılde bırcok araclar goruyorumda aydınlatma sıfır yanı :)) yoldan baska heryerı aydınlatıyorlar. bunada en cok ampullerın teknık hataları sebep oluyor dıye dusunuyorum... ama mercek oldugu zaman ısıgı cok guzel kesıyor ve etrafa sacmıyor. tabı mercekte kalıtesız olursa onunda ısıgı cok zayıf oluyor...
|
|
![]() |
|
orjınalden şaşmıcan ya karartma yapar bide 8000 xenon tamamdır
|
|
![]() |
|
e tabı fıyatı bıraz tuzlu :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
kalsın orjinal stopları 2004 ve üzeri yap araç daha orjin olur hatta bak sana aklımdaki bi projeyi söliyim, arka çıta 2004 ve üzeri ve logosu stoplarda 206+ yaparsın arkadan araç çok hoş duracak..
|
|
![]() |
|
NERDEYSE 500 LİRA HATTA TAKTIRMASIYLA 500Ü GEÇER :) TAKTIRMAM YA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |