|
peugeot ve 206 yazısını sökme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 Saat 21:40 |
bence sökme, orjinalinde güzel
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
mcan026
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinde 206 yazısı olan var mı yada nerden bulabilirm_? Özelden mesaj atarsınız sevinirim
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
allah razı olsun kardesım korkacak bısey yok ız falan kalmaz yeterkı boyaya zarar verme ben tornavıdayla cıkarttım ama dıkkat ederek boyaya temas ettırmeden cıkartmıstım :) elın hassassa sende o sekılde cıkartırsınn
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
BERKAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
EYW hocam sağolasın misineyle çıkıcak gibi geliyor.. arabanda bu sırada çok tatlı duruyor allah kaza bela vermesin..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardesım korkma cıkart cek yanlız tornavıdayla kaldırmaya calısma cızersın mısıne falan arasına sıkıstırarark cek veya elınle saglam sekılde asıl en fazla cıft taraflı bant ızı kalır onuda bezle sılınce cıkar cam sil le falan sılersın cıkar ornek resımde var ben yaptım hıc bellı dgıl yerlerı
Buda ilk hali
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 01 Nisan 2011 Saat 12:39 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence sökme ben sökmeye calıstım cizdim bagaj kapagını orjınallıgını bozma bence bagaj kapagına zarar vermeden cıkarman coook zor
|
|
BERKAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle herkeze merhaba benim sorum u olacak ben 206 var arka bagaj kapagındaki peugeot ve 206 yazısını sökmek istiyorum. bunu nasıl sökebilirim iz kalırmı iz kalırsa nasıl onu yok edebilriim beni aydınlatırsanız sevinirim. Bide söken varmı nasıl duruyor.. Bana hoş duracakmıs gibi geldide o yuzden sökmek istedim. cevaplarınız için şimdiden teşekür ederim..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |