|
307 cam kumandası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zubeyir35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 11:42 |
Bendede kapatırken açılıp tekrar kapanma oluyordu açıp kolanyalı mendille temizledim düzeldi. 1 hafta sora gene aynı problemi yaptı bende üşenmedim gene temizledim şimdi 2 aydır maşşallah çok iyi çalışıyor. temizlerken tuşların bastığı silikon parçanın altında karta basan kısımlarıda iyice temizlemek gerek.
|
|
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|
faydali
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hangi parçayı aradığını bana iletirsen belki bulabilirim. Bi resmini çekip gönderebilir misin emailimi özeline yazdım
|
|
Her hızlı erkeğin arkasında bir Peugeot vardır.
|
|
cesar67
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
efeye sordum bugün yokmuş elinde bende çıkma arıyorum..sorun sağ taraftaki cam açma düğmeleri ön ve arka kırık faliyet göstermiyor o yüzden birde ön sol cam açıyorum kapatırken belirli bir noktaya kadar kapanıp tekrar açılıyor :) açtım temizledim ama nafile..çözemedim
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yenisi 200-250 tl arası var. ama sponsor efeye sor istersen çıkma ayarlayabilir. ayrıca neden istiyorsun belki sorununu yeni kumanda almadan çözebilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
cesar67
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar 307 için şöför tarafındaki 4 lü cam kaldırma,ayna kumandası arıyorum..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |