![]() |
|
206+ krom egsoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
togi73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 01:02 |
Çok hoş durmuş hayırlı günlerde kullanın.
Bende aracımı envy'leştirmeye çalışanlardanım. ASlında envy + sportium arası oluyor benimkisi :) bugün aliminyum depo kapağıda taktırdım. Yol bilgisayarım tamam sadece elektrikli kapı aynaları kaldı oda zor görnüyor. Tüm elektrik tesisatının değişmesi gerekiyormuş. Elektrik tesisatını bulmak bi dert onu taktırmak bi dert neyse o manuel kalacak galiba. |
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hoş olmus bende gecen sene yaptırmıstım.. aynı bu fıyattlara yanlız egzoz ucunda ustunde hafıften oksitlenme oluştu dun aksam tekzenden aldığım henkel metylon pas giderici sayesınde eskisi gibi parıl parıl oldu.. sizdede böyle birşey olursa bu urunu kesınlıkle alın çözüyor sıkıntıyı bende krom butun aksesurlar ılk gun ki gibi oldu..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
35TL
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gayette Yakışmış Acil Banada lazım Böyle Bişey Maliyet Ne Oldu ??
|
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
egsozcuma gttim..paslanmaz şık duran bir egsoz ucu istiyorum dedim.yarim saatte halleti..egsozcular yapiyor.pedal setini de hepsiburda.com dan aldim.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Güzel Olmuş Emeğine sağlık
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız çok güzel olmuş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
comfort>>>envy show devam:D sen inceden inceden envy yapacan ama ben kökten hepsini bir anda yaptırıp envy değil rally yapacam:D o eksoz ucu süper olmuş ama ben performans eksoz taktırmayı düşünüyorum şu lpg yi bir işletiyim ruhsata onu yaptıracam |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
harbiden güzel olmuş nerden aldın nasıl yaptın bende istiyorummmmm :)))
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Çok güzel olmuş güle güle kulan.Pedal takımlarını nerden aldın olarda gayet hoş olmuş ayı bir hava katmış.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
comfortu envyleştirmeye devam:)..krom egsoz ucu taktirdim.orjinal egsozun bir kısmı kesilerek yeni krom ucunu kaynakla monte ettik.35TL ile paslanmaz krom egsoz ucuna sahip oldk.gerçekten aracın arkadan gorunusune ayri bir hava kattı..
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |