![]() |
|
Benzine Zam, Motorine İndirim 29.03.2011 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 Saat 20:18 |
Motorin fiyatı düştü bir öncekinden ucuz alacağım diye üzülmeyin. Nasıl olsa bir sonraki sefere indirimden önceki fiyattan daha pahalıya alacağımızın müjdesini veriyorum.
Son 6 aydan beri sürekli tekrarlanan zamlardan sonra aynı fiyata 2 kere depo dolduramadım. Her seferinde farklı fiyatlardan yakıt aldım. Aracı 2010 Ağustos ta aldım galiba 2,97 TL idi Euro Dizel in litre fiyatı, şimdi ise 3,62 TL. 1 yılı doldurmadan 1 TL litre fiyatı artmış olacak galiba. Hayırlısı olsun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vatandaşa çay kaşığı ile verip kepçe ile geri alıyolar.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ortadogu bu halde iken yapacak bişey yok petrol onlarda |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
nereye kadar böyle sömürecekler arkadaş ://
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet orası onceden opettı sımdı full oldu soyledıgın gıbı daha acılmadı :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
daha yeni indirdiler indirimi bidaha geri almışlar (: bu zam işi iyice yalama oldu artık... |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
zamlara devam, iki ileri bir geri
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
Haydi Hayırlısı indirimin ismi Bile Güzel
![]() |
|
![]() |
|
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
istanbul dakiler için soluyorum yakında full airport avm yanında acılıyor %25 ındırımlı
valla ceyrek depo var o zamana kadar otoparktayız :)))
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Son zamanlarda bu işin ...kunu çıkardılar. Ayıp ya. Halkı enayi yerine koyuyolar resmen. Aslında içimden geçenleri söylesem dicem ama foruma ve bana yakışmaz. Neyse sinirlerim bozuldu gene.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
bende haberı duyunca paylasayım demıstım ama coktan paylasılmıs bıle :))
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
sababah gelırken baktım SHELL DE euro dızel 3.57 dıydı.
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
uFig ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
iyice abarttılar..
|
|