![]() |
|
307 Polen Filtresi Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 00:09 |
teşekkürler değiştirdim . gayet başarılı oldu... :)
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır arkadaşım problem olmaz eski çıkarttığın eski filtre şekliyle yenisin oraya yerleştir
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar geçen kaloriferden kötü koku geliyordu. gittim sanayi ye ve dedim polen filtresini değiştireceğim bakarmısınız ! Adam baktı baktı baktı bulamadı yok bunda polen filtresi dedi. allah allah dedim sonra netten biraz araştırma yapınca sabah ki araştırmam sonrasında buldum yerini şimdi bu polen filtresini kendim değiştirebilirmiyim ? ben değiştirsem bir sorun çıkar mı ?
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |